Незалежні медіа Прикарпаття

Замість традиційного прев'ю до календарних матчів у Першій та Другій лігах

авто 329
Цими вихідними,  у суботу та неділю,  відбудуться календарні матчі у чемпіонаті  України серед команд Першої та Другої ліги, яким передувала  низка непересічних подій,  в одній із футбольних команд східної Галичини,  яка  краде все що їй заманеться, починаючи від назв. історій, лого тощо…
 
 
Як стало відомо, із різних джерел,  минулого тижня,  працівниками патрульної поліції був  виявлений  у стані алкогольного сп’яніння ,  який перебував за кермом власного автомобіля  -  виконавчий директор команди, яка  поцупила назву в інших – Денис Рудницький, особа із довжелезним шлейфом різноманітних  протиправних (корупційних)  діянь  -
 
 
 
https://imp.if.ua/novyny/18110-shche-odyn-posadovets-ivano-frankivskoi-miskrady-stav-vlasnykom-avto-vartist-iakoho-stanovyt-nyzhche-za-rynkovu.html?fbclid=IwY2xjawF3FHxleHRuA2FlbQIxMAABHarKPwsuHFmwtTfRsEt4ULEbbd9h9x4Jp2CAQ ;
https://imp.if.ua/novyny/18070-premii-ta-rizni-doplaty-stabilni-a-os-de-dosiahnennia-u-sporti-ivano-frankivska.html?fbclid=IwY2xjawF3FKZleHRuA2FlbQIxMAABHX6-jTf6sFh2gqAHupNqy4ISU-oColIKN03VlAT17AayW55szs8zDfz5Dg_aem_AYT8UIBTcvxXH1MiF8pNJw ;
 
https://imp.if.ua/novyny/20979-chym-zavynyly-vykhovantsi-mistsevoho-sdyusshor-prykarpattia-ta-dyussh-3-ruslanu-martsinkivu.html?fbclid=IwY2xjawF3FNZleHRuA2FlbQIxMAABHdJiPhihuoLHI8whjNtcrdsIPc_E0Ac2nON7fMgJLN_KuCtZFFrJfNq4wg_aem_3_-nvqQS0mmLpFlIPvvNJw ….
 
 
Не будемо вдаватись у всі деталі цієї події та реальних її обставин, що спонукало  вище згадану особу 1993 року народження, спочатку  споживати, а у наступному. і це не вперше,  сідати у стані алкогольного сп’яніння  за кермо авто,   особа,  яка  була   працевлаштована в АТ «Прикарпаттяобленерго», з метою  виключно отримати бронювання від призову до лав ЗСУ,  перебуваючи у той самий час на інших  посадах як   виконавчого директора,  у команді із викраденою назвою,  так і  посаді  віцепрезидента в ГО НФК «Ураган». 
 
 
Дочекаємось офіційного повідомлення від відповідних правоохоронних органів з даного питання.
 
 
Сподіваємось, що    виявлений   та  належно  задокументований факт – перебування -  за кермом власного автомобіля  у стані алкогольного сп’яніння  «визначного діяча місцевого спорту»  -  не «замнуть»,  що  наразі так, з усіма потугами  намагається зробити безпосередньо Аляксандр Бубен, особа,  яка  фактично своєю діяльністю призвела до настання  як цього негативного  явища, так і інших, що так чи інакше  безпосередньо пов’язані із різноманітними  структурами товариша українофоба та мерзотника України - Віктора Медведчука  на теренах східної Галичини.
 
 
Мабуть  Аляксандр  Бубен, так був зайнятий «вирішенням» того питання  щодо  уникнення   притягнення до адміністративної відповідальності   Д. Рудницького,  що  не спроможний був особисто  взяти участь в  «епохальній» події в історії своєї футбольної  команди,  із викраденою назвою та історією, у підписанні чергового якогось там  чергового меморандуму. 
 
 
Цього разу безпосередньо  із своїм сином Іллею, керівником одного сумнівного закладу громадського  харчування,  який   у свої 17-ть років отримав дозвіл, виключно  внаслідок корупційної схеми, за участі у ній   особисто міського голови Івано-Франківська,  на розташування  та зведення своєї  так званої  «ригалівки»  на території центрального міського ставу,  майже одразу ж після реєстрації ТОВ «Бубен ресто фемілі»,  у 2021 році. 
 
 
Не знаємо, як той меморандум зможе допомогти команді із вкраденою назвою досягати хоч якихось більш менш результатів на футбольних полях, але свій черговий матч,  передостання команда  у  турнірній таблиці  групи А Другої ліги проведе із останньою  - «Реал Фармою».
 
 
 В той саме час. городенківський «Пробій», який наразі розташувався на третьому місці у турнірній таблиці, зіграє на  «Вільхівці-Арена-Парк"  у   Вільхівцях, що на Закарпатті, із ФК «Вільхівці».
 
 
У першій лізі, у групі А. будуть зіграні три матчі, і у жодному з них не візьме участь команда  братів марцінківих ГО МФК «Прикарпаття», яка згідно бездарного складеного календаря керівником ПФЛ України О. Каденком, що  не так давно,  навіть був  оформився   керівником збірної команди Івано-Франківської області, перебуваючи  на чолі  списку на виїзд за кордон,  але так  з нею нікуди не виїхав, із території ще одного сумнівного закладу  громадського харчування «Фонтуш».
 
 
ГО МФК «Прикарпаття» буде тільки мовчазним  спостерігачем  у  матчах:  «Металіст» - «Нива» Т, «Минай» - «Агробізнес» та «Буковина» -«Поділля», у яких команди без участі команди братів будуть змагатись,   фактично за одне вакантне, четверте,  місце у турнірній таблиці групи А Першої Ліги. 
 
 
Світлина із соціальних мереж
 
 
Володимир ОМОМ
 
 
 
 

Новини Прикарпаття

Вважали зниклим безвісти: на війні загинув прикарпатський захисник Андрій Чобан

12 жовтня 2024
Вважали зниклим безвісти: на війні загинув прикарпатський захисник Андрій Чобан

На війні загинув військовослужбовець Андрій Чобан з села...

Заморозки й похолодання. Коли на Івано-Франківщині погіршиться погода

12 жовтня 2024
Заморозки й похолодання. Коли на Івано-Франківщині погіршиться погода

13 жовтня на Івано-Франківщині погіршиться погода. Холодний атмосферний...

МОН України підтримало законопроєкт про заборону російської мови у школах під час перерв

12 жовтня 2024
МОН України підтримало законопроєкт про заборону російської мови у школах під час перерв

Міністерство освіти і науки України підтримало законопроєкт №12086,...

Замість традиційного прев'ю до календарних матчів у Першій та Другій лігах

12 жовтня 2024
Замість традиційного прев'ю до календарних матчів у Першій та Другій лігах

Цими вихідними,  у суботу та неділю,  відбудуться календарні...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.