Незалежні медіа Прикарпаття

Куди зник начальник відділу спорту Івано-Франківської міської ради?

received 885186338656731

Не перестає дивувати начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради – Денис Рудницький, на 28-річний посадовець органу місцевого самоврядування, з іменем якого пов’язано низка скандалів, в тому числі корупційних.



Як випливає з реальних обставин, починаючи із понеділка поточного тижня, цей посадовець Івано-Франківської міської ради, що отримує на займаній ним посаді різних премій та надбавок до щомісячної заробітної плати у декілька разів більше ніж його посадовий оклад -

https://www.imp.if.ua/novyny/18070-premii-ta-rizni-doplaty-stabilni-a-os-de-dosiahnennia-u-sporti-ivano-frankivska.html?fbclid=IwAR2GvlWIv7K-uZx9kedo9bsdSEowalls6vxUlPzNxBRZ4EodUfRKSp_CXxE , а також який придбав собі автомобіль в Україні, у декілька разів нижче ринкової вартості - https://imp.if.ua/novyny/18110-shche-odyn-posadovets-ivano-frankivskoi-miskrady-stav-vlasnykom-avto-vartist-iakoho-stanovyt-nyzhche-za-rynkovu.html?fbclid=IwAR08yPYMbi4LrBfx-RLiiJaDA93c5cwZijpz_PFKU2gd2DAmdUmJ9zonSoI - просто відсутній на роботі.


"Незалежні медіа Прикарпаття" спробували з'ясувати, куди зник працівник Івано-Франківської міської ради, який за своїми посадовими обов’язками начальник відділу спорту, повинен опікуватись знедоленим та доведеним до повного занепаду спортом та фізичною культурою у місті.


Як виявляється після публікації на сторінках Незалежних медіа Прикарпаття статті - «Ще один посадовець Івано-франківської міськради, став власником авто, вартість якого становить нижче ринкову», про яку згадано вище, головний спортивний «діяч» Івано-Франківська, прогнозовано, свою сторінку в інстаграм зробив… приватною.

 
 20211201 114314


Отримати змістовної, повної та належної інформації щодо підлеглого працівника, яким є начальник відділу спорту, у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа - не вдалось. Мабуть очільник міста наразі переймається серією поразок свого ГО МФК «Прикарпаття», яке утримує не тільки за кошти платників податків міста, а також значних коштів отриманих далеко не у правовий спосіб.


Мовчить також заступник міського голови Олександр Левицький.


Мовчать, оскільки мабуть мають, що приховувати не тільки на інформаційні запити, але й перед громадою міста.


При цьому із власних джерел у міській раді, стало відомо, що посадовець місцевого самоврядування Денис Рудницький полетів із своєю дівчиною до Лісабону, улюбленого міста як деяких депутатів, так і керівників комунальних підприємств Івано-Франківської міської ради.


Цю інформацію частково підтвердив директор Департаменту Молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко, який підтвердив цю інформацію.


Крім цього він додав, що Денис Рудницький, згідно клопотання НФК «Ураган», знаходиться у відрядженні…. за рахунок того ж таки клубу.


Що це таке? Працівник міської ради за клопотанням суб'єкта господарської діяльності, летить у відрядження за його рахунок.


Однозначно, маємо черговий доках явищ корупції в Івано-Франківській міській раді, яке можливе у тому органі місцевого самоврядування виключно за повної та цілковитої бездіяльності керівництва.


Крім цього маємо красномовний доказ того, що посадова особа органу місцевого самоврядування, отримує неправомірні вигоди, послуги матеріального та нематеріального характеру, без законних на те підстав.


При цьому варто зазначити, що починаючи з січня 2020 року, начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківського міської ради Денис Рудницький - працює на посаді віце-президента НФК «Ураган», відповідаючи за комунікації та взаємодії з органами місцевого самоврядування, реалізацію спільних проектів спрямованих на розвиток інфраструктури та популярності клубу.


Як таке можливе? Особа, яке обіймає посаду в органі місцевого самоврядування, є одним із посадових осіб приватної та комерційної структури, із статусом громадської організації, на якого у ній покладенні повноваження та відповідальність за комунікацію та взаємодію із тими ж органами місцевого самоврядування, не зазначаючи про реалізація ним спільних проектів, які мають бути спрямовані на розвиток інфраструктури тієї організації, із залучення значних коштів платників податків міста.


Крім цього варто зазначити, що у декларації НАЗК за 2020 рік, яку подав Денис Рудницький, він жодним чином чомусь не важився у ній зазначити про свою роботу на посаді віце-президента, а також про отримані ним кошти, майно, певні переваги чи послуги матеріального або нематеріального характеру, отримані за свою працю на такій високій посаді про, що він так вихваляється у своїх інтерв'ю, як віце-президент НФК «Ураган». При цьому бодай жодного подібного не має від нього щодо його результатів та здобутків на посаді начальника відділу спорту Івано-Франківської міської ради.


Незалежні медіа Прикарпаття продовжують слідкувати за розвитком цієї ситуації, та сподіваються на відповідну, згідно чинного законодавства України, реакцію на цю ситуація не тільки із сторони керівництва Івано-Франківської міської ради, але й відповідних правоохоронних органів, які покликанні здійснювати боротьбу із такими явищами, як корупцією.


Володимир Омом

Новини Прикарпаття

Вважали зниклим безвісти: на війні загинув прикарпатський захисник Андрій Чобан

12 жовтня 2024
Вважали зниклим безвісти: на війні загинув прикарпатський захисник Андрій Чобан

На війні загинув військовослужбовець Андрій Чобан з села...

Заморозки й похолодання. Коли на Івано-Франківщині погіршиться погода

12 жовтня 2024
Заморозки й похолодання. Коли на Івано-Франківщині погіршиться погода

13 жовтня на Івано-Франківщині погіршиться погода. Холодний атмосферний...

МОН України підтримало законопроєкт про заборону російської мови у школах під час перерв

12 жовтня 2024
МОН України підтримало законопроєкт про заборону російської мови у школах під час перерв

Міністерство освіти і науки України підтримало законопроєкт №12086,...

Замість традиційного прев'ю до календарних матчів у Першій та Другій лігах

12 жовтня 2024
Замість традиційного прев'ю до календарних матчів у Першій та Другій лігах

Цими вихідними,  у суботу та неділю,  відбудуться календарні...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.