Незалежні медіа Прикарпаття

Нічия у матчі, перед яким одна із команд грубо не тільки порушила Регламент, але й проявила повну неповагу до свого майбутнього суперника

457385342 463345963372943 7821801767002794317 n
1:1. З таким рахунком  завершився матч в обласному центрі східної Галичини у рамках 9-ого туру чемпіонату України серед команд Другої Ліги, між городенківським «Пробоєм» та командою, що вкрала назву не тільки  у колишнього  польського спортивного клубу, але і у  ГО ФК «Ревера», де одним із засновників є  ще  один діяч  із  структур Аляксандра Бубена.
 
Про всі перипетії матчу мабуть не варто зазначати, які мали місце на футбольному полі, яке не так давно було  повністю змінене та оновлене,  у рамках програми Президента Володимира Зеленського  «Велике будівництво»,  за значні кошти державного бюджету,  і наразі перебуває у неналежному й незадовільному  стані,  поступаючись  якості  більшості футбольних полів міст та сіл Івано-Франківщини.
 
Це питання скоріше  до представників органів влади, як таке могло статись, і чому  футбольне  поле  у такому незадовільному станідля ги у футбол.
 
Як писали в анонсі до  звітного поєдинку НМП, у матеріалі «Прев'ю. До звичного календарного матчу, який ще не розпочався, але вже має негативні тенденції» - https://www.imp.if.ua/novyny/26556-previu-do-zvychnoho-kalendarnoho-matchu-iakyi-shche-ne-rozpochavsia-ale-vzhe-maie-nehatyvni-tendentsii.html?fbclid=IwY2xjawFuERhleHRuA2FlbQIxMAABHUQUe3am7FOq9 , значні проблеми у команди гостей розпочались за добу до матчу, коли всупереч та з порушення регламентних норм команда Аляксандра Бубена, не надала футбольне поле на якому мав відбутись матч, команді гостей  як для адаптації, так і  проведення  на ньому перед матчевого тренування.
 
 Це не  стало будь-якою  дивиною, з огляду на той факт, що  подібні діяння чи не найкращим чином свідчать про сутність   Аляскандра  Бубена, який   спроможний вчиняти  будь-які протиправні дії  для досягення свої мізерних результатів, у тому організовувати та брати особисту участь у договірних матчах (!) на рівні дитячо-юнацького футболу, як це мало місце з його так званою академією, яку  краяни величали фельшерсько-акушерський пунк, згідно абревіатури його команд , яка однією пошуковою  системою в інтернеті,  видавала «розшифровку»  ФАП - фельшерсько-акушерський пункт,, до того  часу,  поки він не поцупив назву, і не тільки її,  у інших спортивних клубів та команд.
 
На цьому негаразди , пов’язані із відмовою у наданні їм поля для тренування  у гостей  не завершились.
 
Як стало відомо, вже під час матчу, вчора,  у низки футболістів «Пробою» ще виникли проблеми із здоров'ям,  Лікарями команди було встановлено, що  у восьми футболістів  підвищення температури та є всі ознаки захворюваності.  
 
Але не дивлячи на усі негаразди,   це не завадило команді вийти на поле та у дебюті матчу повести у рахунку. На 2 хвилині матчу відзначився Михайло Сікач.
 
У наступному гості могли неодноразово подвоїти рахунок, але...
 
 Ближче до перерви, господарям поля вдалось відігратись. М’яч на рахунку Максима Угринюка, якому вдалось його забити внаслідок помилки захисту гостей, із положення поза грою, під час атаки на ворота гостей,  яке арбітром та його помічником не було чомусь  зафіксовано. Поза грою  у гравця господарів поля скоріше було, ніж його не було,
 
Така думка не тільки в мене, але й тих, хто безпосередньо був присутній на тому матчі.
 
 Рахунок першого тайму фактично зберігся й до фінального свистка арбітра матчу, який зафіксував втрату очок одним із лідерів у групі А Другої ліги.
 
  Володимир ОМОМ
 
 
 
 
 
 
Володимир ОМОМ.
 

Новини Прикарпаття

Україна може стати членом НАТО навіть з тимчасово окупованими територіями – Столтенберг

05 жовтня 2024
Україна може стати членом НАТО навіть з тимчасово окупованими територіями – Столтенберг

Колишній генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Україна...

Прев'ю. До звичного календарного матчу, який ще не розпочався, але вже має негативні тенденції

05 жовтня 2024
Прев'ю. До звичного календарного матчу, який ще не розпочався, але вже має негативні тенденції

Сьогодні, у суботу, 5 жовтня,  розпочнеться  9-ий тур...

В Івано-Франківську жінці видалили 17-кілограмову пухлину

04 жовтня 2024
В Івано-Франківську жінці видалили 17-кілограмову пухлину

В Івано-Франківську жінці видалили 17-кілограмову пухлину матки. Операцію...

Борис Джонсон заявив, що відмовляв путіна від вторгнення в Україну, але той боявся "запуску ракет НАТО по Москві"

04 жовтня 2024
Борис Джонсон заявив, що відмовляв путіна від вторгнення в Україну, але той боявся "запуску ракет НАТО по Москві"

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон намагався відмовити нелегітимного...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.