Незалежні медіа Прикарпаття

Прев'ю. До звичного календарного матчу, який ще не розпочався, але вже має негативні тенденції

461594322 482516194789253 2077105104108952570 n
Сьогодні, у суботу, 5 жовтня,  розпочнеться  9-ий тур у чемпіонаті України серед команд Другої ліги групи А.
Мабуть найбільший інтерес у вболівальників  футболу східної Галичини викликає матч, який відбудеться  в обласному центрі – Івано-Франківську.
 
 О 13:30  на стадіоні спорткомплексу ІФНТУНГ ім.. А. Гемби  зустрінуться НК «Пробій», команда яка  у минулому сезоні стала срібним призером чемпіонату України серед аматорських команд та команда, що у  минулому сезоні, не тільки  була  аутсайдером чемпіонату України серед аматорів, але  потрапила до когорти команд Другої української ліги далеко не за спортивним принципом,  яка  спочатку  безславно починала свої виступи із дивакуватою назвою ФАПФ , а у наступному, безцеремонно та  цинічно   поцупила назву та історію  у  колишнього польського спортивного клубу, який існував у Станіславові  з 1908  по 1939 роки.
 
 У поточному чемпіонаті України серед команд Другої ліги, у порівнянні із останнім чемпіонатом України серед аматорів, кардинальних змін у розташуванні команд у турнірній таблиці важко віднайти.
 
 НК «Пробій» серед  лідерів та фаворитів, а їх суперник, як завжди, не  зраджуючи собі,  там де постійно.
 
 В аутсайдерах,  традиційно та стабільно плентаючись  на дні турнірних  таблиць.
 
За попередньою інформацією на матчі очікується «великий десант» і вболівальників із Городенки. 
 
Навіть не варта прогнозувати, що їх буде  переважаюча частина, і їх підтримка буде на багато  потужніша, ніж у тієї команди, що як справжній окупант окупувала  спорткомплекс ІФНТУНГ ім. А. Гемби, який  є частиною  майнового комплексу  державного  ВУЗу.
 
Крім цього, як стало нам відомо,  так звані господарі поля, не почавши матч, вже почали коїти властиві їм дії,  які  вже призвели до ігнорування та  порушення  ними  регламентних норм, що створили та  створюють  та  певні перешкод та незручностей  команді гостей.
 
Так, всупереч,  із свідомим та брутальним  порушенням  пп. а п. 9 ст. 22 Регламенту Всеукраїнських змагань  з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги сезону 2024/25,   не дивлячись  навіть на  додатково направленого  їм письмового прохання  надати  команді гостей, згідно обов’язкових регламентних норм,  футбольне поле спорткомплексу ІФНТУНГ ім. А. Гемби для проведення тренування на передодні матчу  - керівництвом команди із вкраденою назвою  було свавільно  й протиправно  відмовлено.
 
Як стало відомо,  що маразматичним  мотивом  у відмові  слугувало нібито  несприятливі умови, в той саме час, коли у другій половині вчорашнього дня (4 жовтня 2024р.), в обласному центрі східної Галичини була звична, як для середини осені погода.
 
Навіть, якщо у того  нікчемного,  та  бездарного  за своєю суттю,  керівництва тієї команди із вкраденою назвою,  яка себе хворобливо ще  називає «вогняно-сталевими»,  в очах та головах були несприятливі умов, то це не жодним чином не  могло слугувати жодною  перешкодою та перепоною , а тим  паче у безпідставній  відмові  у наданні  команді гостей футбольного поля  для проведення   випробування, тривалістю не більше, ніж 15 (п’ятнадцять) хвилин, як це передбачено регламентними нормами.
 
авто 315
 
Не дотримавшись   та грубо порушивши навіть елементарні вимоги регламенту, представниками команди  гостей було запропоноване  для проведення тренування футбольне  поле у населеному пункті, що навіть не входить до складу Івано-Франківського ОТГ (дивую чому не було запропоноване  футбольне поле десь у районі білоруського Гродно).
 
Наскільки наразі  відомо,  команда НК «Пробій», якій  свавільно й безпідставно було відмовлено у проведенні тренування на футбольному полі спорткомплексу ІФНТУНГ ім. А. Гемби, свого  перед матчевого тренування,  на запропонованому футбольному полі,  у якомусь  селі -  не проводило.
 
Ось так, ще не розпочавши матч,  «вогняно-сталеві» починають чудити подібними діями та вчинками  стосовного   свого найближчого   суперника на футбольному полі, в той саме час, коли навіть  ще не пролунав свисток арбітра про початок матчу…
 
 Володимир ОМОМ.
 

Новини Прикарпаття

Україна може стати членом НАТО навіть з тимчасово окупованими територіями – Столтенберг

05 жовтня 2024
Україна може стати членом НАТО навіть з тимчасово окупованими територіями – Столтенберг

Колишній генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Україна...

Прев'ю. До звичного календарного матчу, який ще не розпочався, але вже має негативні тенденції

05 жовтня 2024
Прев'ю. До звичного календарного матчу, який ще не розпочався, але вже має негативні тенденції

Сьогодні, у суботу, 5 жовтня,  розпочнеться  9-ий тур...

В Івано-Франківську жінці видалили 17-кілограмову пухлину

04 жовтня 2024
В Івано-Франківську жінці видалили 17-кілограмову пухлину

В Івано-Франківську жінці видалили 17-кілограмову пухлину матки. Операцію...

Борис Джонсон заявив, що відмовляв путіна від вторгнення в Україну, але той боявся "запуску ракет НАТО по Москві"

04 жовтня 2024
Борис Джонсон заявив, що відмовляв путіна від вторгнення в Україну, але той боявся "запуску ракет НАТО по Москві"

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон намагався відмовити нелегітимного...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.