Незалежні медіа Прикарпаття

Клим - на вихід! ФОТО

416346721 298234072872124 914299143702747746 n
Минув майже тиждень, як футбольна Україна отримала нового очільника українського футболу.


Як відомо ним став найкращий футболіст років Незалежності України, володар «Золотого м'яча» - Андрій Шевченко.

 

Однозначно, від обрання Андрія Шевченка очікують певних та позитивних змін в українському футболі, який останніми роками, міг похвастатись , у своїй більшості, лише скандалами, в тому числі корупційними, які призвели до того , що вже колишній президент та генеральний секретар Української асоціації футболу, понад півроку знаходяться у СІЗО, у низці кримінальних проваджень.

 

При цьому, суттєві та кардинальні зміни слід очікувати й у певних областях, насамперед у так званих осередках футболу (обласні та районні асоціації футбол), які роками паразитували футбол, грабуючи та знищуючи його, перетворивши «гру мільйонів» у свою приватну власністю.

 

Серед таких, однозначно «лідером» є так звана Івано-Франківська обласна асоціація футболу, в якій понабиралась справжня зграя різноманітних пройдисвітів, на чолі із справжнім аферистом по життю пенсіонером Тарасом Климом.

 

Ті особи, що поназбирав Клим, фактичного жодного відношення до футболу ніколи не мали, та навряд мають, з огляду на усі їх нікчемні звитяги та здобутки у футболі протягом останніх десятиліть, в період яких вони лише грабували, знищували та наживались на футболі.

 

Як стало відомо, і це офіційно було озвучено футбольним журналістом Михайлом Співаковським, у програмі «ТаТоТаке»: «…Вже сьогодні є чутки, що у деяких федераціях будуть змінені керівники. За нашою інформацією, мова йде, насамперед, про Франківську, Тернопільську та Одеську…»
Думаю, що підтвердження цієї інформації, залишається чекати не довго.

 

При цьому варто відзначити, що це мало було би бути не просто звільнення пенсіонера Клима, який особисто причетний до умисної фальсифікації й підробки різноманітної кількості своїх паспортів, із різними датами свого народження, які «штампував» для ошукування ФІФА, УЄФА та ФФУ тощо, а проведення, із наступним наданням повної правової оцінки діяльності тих осіб, які роками паразитували футбол у нашому краї.

 

Також мала би бути організована та проведена обов'язкова та незалежна аудиторська перевірки їх діяльності, в тому числі у питаннях фінансів щодо виділених коштів, які безконтрольно розкрадались роками, групою осіб, в тому числі коштів УЄФА, УАФ, бюджету області та міста, а також повний звіт, який у наступному публічно має бути оприлюднена, про отриманні кошти, що були ним «здобуті» у наслідок різноманітних їх поборів (внески, штрафи кишенькового КДК тощо).

370200501 1383431565589812 552236307242601114 n

Поза відповідною увагою також не повинна залишитись й реальна їх суть у футболі - хабарі, які є невід'ємною частиною діяльності тих пройдисвітів у футболі.

 

Для прикладу, системне вимагання та отримання хабарів, у вигляді коштів, як це мало місце із так званими офіційними представниками ІФОАФ – В. Сікорою та І.Дебенко (голова фракції ВО «Свободи» в Івано-Франківській обласній раді), після матчу чемпіонату області у Долині, який відбувся 5 листопада минуло року, в якому мінімальну перемогу здобули господарі, а двоє згаданих вище осіб, наповнили свої кишені, не однією тисячею гривень, у купюрах Національного банку України, заїдаючи сві1 « заробіток» дармовою піцею, якої їх пригостили, у знак перемоги….

 

Володимир Омом

Новини Прикарпаття

У пункті збору військовозобов'язаних помер чоловік. ТЦК каже про самогубство

22 жовтня 2024
У пункті збору військовозобов'язаних помер чоловік. ТЦК каже про самогубство

21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту...

Жителю Чернівецької області повідомили підозру за переправлення військовозобов'язаних через кордон — СБУ

22 жовтня 2024
Жителю Чернівецької області повідомили підозру за переправлення військовозобов'язаних через кордон — СБУ

27-річному чоловіку з Чернівецької області, який, імовірно, разом...

В цей день в історії

22 жовтня 2024
В цей день в історії

52 роки  тому, в обласному центрі східної Галичини.

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.