Незалежні медіа Прикарпаття

Премії та різні доплати стабільні, а ось де досягнення у спорті Івано-Франківська?

254827662 1554728751530769 848097228438873461 n

На жаль. спорт в івано-Франківську наразі переживає не кращі часи.

 

Це стосується як спортивної інфраструктури міста загалом , так і всього спорту, починаючи із дитячо-юнацького спорту та завершуючи ветеранським, пишуть Незалежні медіа Прикарпаття.


Цього року виповнюється 35 років, як почалась реконструкція центральної арени не тільки Івано-Франківська, але й всієї області – МЦС «Рух». Прикро, але ця спортивна арена міста, що має більш як сторічну історію, наразі більше нагадує руїну, ніж стадіон. При цьому варто нагадати, що в останній роки територія стадіону втратила майже всю землю, яка була невід'ємною частиною цієї спортивної арени.


Про те, що обласний центр Східної Галичини залишається без належного та сучасного Палацу спорту , мабуть не варто вже зазначати.


Не краща ситуація із розвитком та підтримкою дитячо-юнацького спорту у місті, а також його інфраструктурою.


Одним із красномовних доказів тому може слугувати реальний та антисанітарний стан, приміром роздягалень для юних футболістів Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу «Прикарпаття». яка бере свій відлік з далекого 1976 року, яка знаходиться на тому ж, багатостраждальному МЦС «Рух».


Дійшло до того, що вихованці СДЮСШОР «Прикарпаття», наразі не мають не тільки де проводити свої навчально-тренувальні заняття, згідно затвердженого плану школи, єдиного представника області в Еліт лізі ДЮФЛ України, але й елементарно де переодягнутись, оскільки надані міською владою приміщення є аварійні та антисанітарні, без світла , тепла та води. І це при тому, що більшість складу місцевого ГО МФ «Прикарпаття» складають саме вихованці цієї спортивної школи.


Така ситуація є не тільки ганебною та не припустимою.


Не є секретом, що цими питання не тільки має перейматись, але й конструктивно їх вирішувати має міська влада. Зокрема, начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради - Денис Рудницький.


До сьогодні. залишається невідомо, на підставі чого та за які вагомі та неперевершені здобутки у спорті міста чи області, він був призначений на цю відповідальну посаду в Івано-Франківській міській раді.


Невже маємо черговий факт із явищем хабарництва, до яких такий жадібний міський голова, при вирішенні певних питань працевлаштування тих чи інших осіб?


Як наслідок, про якісь досягнення чи здобутки начальника відділу спорту у місті, важко говорити. Про них ніде не можна дізнатись чи побачити?


При цьому, як ви пливає із неповної письмової інформації заступника міського голови Івано-Франківська О. Левицького, начальник відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, стабільно, щомісячно отримує до основної заробітної плати різні премії (щомісячні, одноразові), а також доплати за високі показники роботи тощо.

 

255238053 659287115056959 546217792676565607 n2
таблиці про отриману заробітну плату. премії доплати тощо – начальника відділу спорту департаменту молодіжної політики та споорту Івано-Франківської міської ради – Д. Рудницького , за період з березня 2020 по вересень 2021р.


Така ситуація є не дивиною в Івано-Франківській міській раді, з огляду на непомірні кошти, які щомісячно отримують міський голова та його численні заступники.


Як виявляється вони не одні такі на Грушевського, 21.


Так, при не великому окладі посади, яку займає Денис Рудницький, він щомісячно отримує в декілька разів більше, за рахунок коштів платників податків.
Приміром у листопаді минулого року, йому було нараховано у десять (!) разів більше коштів для виплати, від його посадового окладу. Він, що у листопаді 2020 року, в Івано-Франківську Олімпіаду, чемпіонат Світу чи Європи з футболу провів?


За що такі щирі фінансові винагороди? За які високі досягнення?


Можливо за те, що свого часу, спромігся обібрати ветерана івано-франківського «Спартака» та тренера місцевої СДЮСШОР, вихованці якого організували збір коштів на його лікування та придбання протезів?


Чи можливо за інші ганебні явища, що постійно є візитною картою цієї особи, яка уявила себе визначним діячем місцевого спорту, який при ньому фактично зникає у місті.



Володимир Омом

Новини Прикарпаття

Вважали зниклим безвісти: на війні загинув прикарпатський захисник Андрій Чобан

12 жовтня 2024
Вважали зниклим безвісти: на війні загинув прикарпатський захисник Андрій Чобан

На війні загинув військовослужбовець Андрій Чобан з села...

Заморозки й похолодання. Коли на Івано-Франківщині погіршиться погода

12 жовтня 2024
Заморозки й похолодання. Коли на Івано-Франківщині погіршиться погода

13 жовтня на Івано-Франківщині погіршиться погода. Холодний атмосферний...

МОН України підтримало законопроєкт про заборону російської мови у школах під час перерв

12 жовтня 2024
МОН України підтримало законопроєкт про заборону російської мови у школах під час перерв

Міністерство освіти і науки України підтримало законопроєкт №12086,...

Замість традиційного прев'ю до календарних матчів у Першій та Другій лігах

12 жовтня 2024
Замість традиційного прев'ю до календарних матчів у Першій та Другій лігах

Цими вихідними,  у суботу та неділю,  відбудуться календарні...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.