Незалежні медіа Прикарпаття

Черговий скандал. Футбольний матч чемпіонату Івано-Франківщини, який організаторами був перетворений у цілковитий безлад та хаос. ФОТО

 343288349 627211522374063 7156124648960641516 n

Черговий скандал. Футбольний матч чемпіонату Івано-Франківщини, який організаторами був перетворений у цілковитий безлад та хаос.

 

В той час, коли в Україні 455-тий день триває кровопролитна війна українського народу проти кацапської орди, коли щодня гинуть мирні жителі та захисники Вітчизни, на теренах Івано-Франківської області продовжується проводитись нікому непотрібний та нікчемний чемпіонат, першість та розіграш Кубку з футболу - https://www.imp.if.ua/novyny/21917-kholodni-kulky-yak-futbolni-baryhy-pid-chas-krovoprolytnoi-viiny-prodovzhuiut-svoie-baryzhnytstvo-u-mistsevomu-futboli-foto.html?fbclid=IwAR0bpCvlF9kFdfqpN9PNmW2UohMT11XmdlOLROZx_ID2lIrZga9CWA64mBs .

 

Однозначно, що жодного відношення та популяризації та розвитку футболу, проведення подібних змагань, в цей непростий для українського народу час, організаторами якої є «Івано-Франківська обласна асоціація футболу» - не має.

 


Про який можна говорити розвиток та популяризація футболу під час війни, коли одні на фронті, а інші продовжують займатись баришництвом у ньому, не цураючись й надалі коїти протиправні вчинки та діяння.

 

Не виключенням стала й минула неділя, коли проводився матч 17-тур чемпіонату серед команд 1-ої ліги, у Вільхівцях.
Мається на увазі, матч між місцевими «Вільхівцями» та «Пробоєм», який завершився гучним скандалом, початок якому поклали, безпосередні керівники тієї так званої обласної асоціації – Т. Клим та В. Сікора.

 

Спочатку обоє призначили себе на недільний матч у мальовничих Вільхівцях.

 

Один став делегатом матчу, а інший інспектором, хоча який із громадянина Сікори, може бути інспектор матчу. Людина у своєму житті не грала у футбол, навіть на рівні області, ніколи не був арбітром чи його помічником, все своє життя займався баришництвом у тому ж таки футболі, хворобливо мріючи отримати, у протиправний спосіб, почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України» - https://imp.if.ua/novyny/18487-nadii-zhasly.html?fbclid=IwAR09ZL4m-YHXTX3yu8h5siIjshqPYsevRzkhvCTqjl6deMDOryGgVYAeVh4 тощо. Зате ця особа, роками й постійно є інспектором не тільки футбольних, але й так званих «жирних» матчів, займаючи різні посади в тій ж такі обласній федерації /асоціації.

 

Не виключенням для В. Сікори, як і для Т. Клима, став матч у Вільхівцях, який традиційно для цих осіб завершився скандалом.

343265237 283962090748969 5649955554828764757 n

Початок його був покладений ще посеред тижня, коли В. Секора призначив арбітрів на той матч.


Взнавши про це, офіційні представники НФК «Пробій» , висловили своє занепокоєння. Разом із підставним занепокоєнням, вони висловили прохання заміни арбітрів на матч, який для команди мав значення у боротьбі за нагороди.

 

На це, безпосередньо Т. Климом їм було сказано, із гарантією, що у нього не тільки все під контролем, але він сам їде з метою недопущення чергового скандалу в обласному футболі.


Але традиційно, у тієї особи, яка свого часу, із виключно корисною для себе метою, зумів ошука ти ФФУ, УЄФА та ФІФА, вдавшись до підробок низки паспортів – пішло не так, як він говорить.


У суботу, так званий делегат матчу «Вільхівці» - «Пробій», пенсіонер та приватний підприємець Т. Клим, дуже потужно готувався до майбутньої гри.
Веселився та споживав алкогольні напої в одному із закладів громадського харчування, який знаходиться навпроти його «Фонтуша», знаючи, що вже наступного дня його чекатиме похмілля на стадіоні «Чайка», у Вільхівцях, яке організує депутат Івано-Франківської обласної ради Іван Приймак, який дуже хоче виграти у команди Городенки.


В якому стані був цей делегат матчу, у неділю, не важко здогадатись.

 

Прибувши у село та побачивши низку пляшок із алкогольними напоями й різні їстівними наїдки, які вже чекали його та В. Сікору, на другому поверсі адміністративної будівлі стадіону «Чайка», у так званому кабінеті Івана Приймака, вони повністю забули для чого приїхали у Вільхівці.

 

Інспектор та делегат матчу в мить забули про все, в тому числі про вимоги свого ж Регламенту змагань Івано-Франківської області з футболу сезону 2022-2023 років, що був складений та підписаний тим ж інспектором матчу В Сікорою.

 

Зокрема, вимогою пп. 1.4 Тимчасового протоколу для організацій та проведення матчів чемпіонату, першості, розіграшу Кубку та Суперкубку області з футболу сезону 2022-2023 років в умовах воєнного стану (додаток 7), у якою ними ж було чітко визначено, що матчі у тих турнірах проводяться без глядачів, за участі не більше як 85 осіб, включаючи офіційних членів команд учасниць, персоналу стадіону та осіб задіяних в організації та проведення матчу.

 

Мабуть неймовірна жага до споживання алкоголю, традиційно на халяву, не тільки у громадському місці, яким є стадіон, але й під час матчу, повністю спричинила втрату зору у тих двох осіб – Т. Клима та В. Сікори.
343726606 229964716442290 5122271352667877673 n

Миттєва втрата зору, призвела до того, що обоє не побачили повністю заповнених глядачами трибун стадіону «Чайка», перед початком та під час матчу.
В якому треба було бути стані щоб не побачити понад півтори тисячі людей на стадіоні?

 

Як наслідок, неймовірна жага до споживання алкоголю спричинила відсутність будь-якого належного реагування на численні порушення їхнього ж Регламенту щодо обов'язкових вимог заборони присутності глядачів під проведення спортивних заходів в період дії воєнного стану.

 

Як це зрозуміти? Чому по всій країні, в якій триває кровопролитна війна, дотримуються елементарних вимог, крім трьох осіб на Івано-Франківщині – Т. Клима, В. Сікори та І, Приймака. Невже ці пройдисвіти та бариги у футболі уявили із себе невідомо ким, що дозволяють собі коїти подібне?

 

Варто також варто відзначити, що під час проведення футбольних матчів на стадіоні у Вільхівцях, системно мають місце й інші порушення чинного законодавства України, в тому числі так званого Регламенту змагань Івано-Франківської області з футболу сезону 2022-2023 років, яким чітко визначена заборонена політичної реклама під час проведення футбольних матчів обласного рівня.

 

Як виявляється, так званий інспектор та делегат ІФОАФ мають суттєві проблеми із не тільки із зором, але й знанням української мови, що не спроможні прочитати гасла та відрізнити лого однієї політичної партії, які розміщенні на одній із центральних трибун стадіону «Чайка», партії у якій наразі перебуває Іван Приймак, після свого перебування у низці інших партій, в тому числі Партії регіонів, прихильником якої він був ще не так давно.

344729417 212061941294262 3804138447513132534 n

Сумний результат не забарився. Матч із офіційними особами ІФОАФ, що приїхали у Вільхівці попити алкоголь, споглядаючи на види орендованих у селян полів Іваном Приймаком, спричинив не тільки сумнівний та заангажований арбітраж на користь однієї із команд, але й гучний скандал. Як стало відомо із низки джерел, добряче дісталось команді арбітрів того матчу, не тільки після фінального свистка, але й після їх виходу із роздягальні. Вони просто були відлупцьовані невідомими особами.

 

Де були делегат та інспектор у ту мить? Відповідь проста. Продовжували насолоджуватись вжиттям спиртних напоїв та «закушували» перемогу команди села Вільхівці, разом із Іваном Приймаком, який не шкодує мільйони гривень на те щоб стати чемпіоном області, замість того щоб реально хоча б збільшити належну оплату за паї землі селянам, яку він у них не тільки орендує, але й належним чином чомусь не оплачує, даючи чи не найменшу, на теренах Івано-Франківщини та сусідніх областей, компенсацію за її використання.

 

При цьому варто відзначити, що бариги у футболі Т. Клима та В. Сікори, навіть після цього, що сталось у Вільхівцях, не угомонились, вирішивши продовжити своє гнилу сутність.

 

Так, на завтра, 25. 05.2023р, у приміщенні будівлі на вул. Чорновола 80, вони скликають свій кишеньковий КДК, із метою «покарати» команду «Пробій», із наступним накладанням не неї значних фінансових витрат у вигляді штрафів, чомусь так і не піднімаючи нагальні питання щодо своєї участі у тих подіях, які мали місце під час матчу між «Вільхівці» - «Пробій», під час якого та після нього відбувся справжній шабаш, а не футбольне дійство.

 

А сьогодні, у середу, ця «солодка парочка» бариг у футболі, планує вже побувати на матчі черніївського «Урагану» та «Благо-Юністі», також у якості делегата та інспектор, як і у неділю, у Вільхівцях.
До яких пір це буде тривати?


Володимир Омом.

Новини Прикарпаття

На Івано-Франківщині через атаку рф змінилися графіки вимкнень електроенергії

01 червня 2024
На Івано-Франківщині через атаку рф змінилися графіки вимкнень електроенергії

На Івано-Франківщині через атаку РФ змінилися графіки вимкнень...

Яка група крові була в Ісуса Христа, та хто його нащадки

01 червня 2024
Яка група крові була в Ісуса Христа, та хто його нащадки

Цих людей називають «новими людьми» або й «загадками».

На Прикарпатті знову вводяться графіки погодинних вимкнень

01 червня 2024
На Прикарпатті знову вводяться графіки погодинних вимкнень

Завтра, 1 червня, в Івано-Франківській області будуть діяти...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.