Незалежні медіа Прикарпаття

Замах на Шефіра: у депутата Франківської облради провели обшуки. ВІДЕО

IMG 4179

В ході розслідування замаху на першого помічника Володимира Зеленського Сергія Шефіра 24 листопада у будинку депутата Івано-Франківської обласної ради від “Європейської Солідарності” Сергія Волошина провели обшуки.

 

Постанову про їх проведення ухвалив Печерський суд міста Київ від 1 листопада.

 

"У будинок моїх батьків у місті Яремче зайшли близько 10 працівників Національної поліції з міста Києва. Ними було проведено два обшуки, підставою яких було те, що 22 вересня на першого помічника Володимира Зеленського Сергія Шефіра було проведено замах зі зброї калібру аналогічного, власником якої я являюсь офіційно",- сказав Сергій Волошин.

 

Обранець зазначає, ще у вересні, після замаху на Шефіра, прикарпатські поліцейські опитували власників такого ж калібру зброї (7,62), правоохоронцям давали пояснення де вони знаходились на момент інциденту і та інші деталі.

 

"Я вважаю, що це є безпідставно, це своєрідний тиск на мене та мою родину. Я не перебував на Київщині в той період, я не вважаю себе якимось рецидивістом, що за мене так можна було подумати. І взагалі не розумію причин, щоб з Києва приїжджали слідчі і проводили у мому домі обшуки",- наголосив депутат.

 

За словами народного депутата Миколи Княжицького, зараз проводять обшуки у багатьох людей, які можуть мати зброю, з якої стріляли у Шефіра:

 

Такий калібр – це карабіни, автомати, які є у багатьох мисливців. Цих людей є сотні-тисячі. От вони приходять до лідера політичної опозиції. Наприклад, Сергій Волошин – лідер організації у Надвірній, де недавно проходили довибори до Верховної Ради, де була складна ситуація партії влади і сама влада “витворяла” на виборах у цьому окрузі. Проводять без жодних підстав обшуки, вилучають телефон, отримують всю інформацію депутата облради.

 

Системне переслідування опозиції, каже народний депутат Олег Синютка, для України останніх два роки не є новиною.

 

"Серед людей, які попали під слідство, немає людей від “Слуг народу”. Сьогодні до цього переліку опозиційних депутатів хочуть долучити ще одного депутата обласної ради від “ЄС” Сергія Волошина. Чому це відбувається сьогодні? Їм треба залякати суспільство і влада пішла на кроки залякування. Влада думає, що вона в такий спосіб зможе продовжити свій термін перебування біля керма держави. А ще це роблять, щоб відвернути увагу від справжніх проблем, які сьогодні виникли у державі",- зазначив нардеп.

 

Новини Прикарпаття

У Раді назвали суму, яку будуть платити чоловіки для бронювання від мобілізації

13 жовтня 2024
У Раді назвали суму, яку будуть платити чоловіки для бронювання від мобілізації

В Україні планують ввести економічне бронювання від мобілізації.

Вважали зниклим безвісти: на війні загинув прикарпатський захисник Андрій Чобан

12 жовтня 2024
Вважали зниклим безвісти: на війні загинув прикарпатський захисник Андрій Чобан

На війні загинув військовослужбовець Андрій Чобан з села...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.