Незалежні медіа Прикарпаття

Одні вже пішли на зимовий відпочинок, інші ще гратимуть, на фоні можливого міжнародного скандалу

464388212 502838429423696 1541531497458548363 n
Із чотирьох груп  двох  ліг Професіональної ліги України,  представники групи А Другої ліги, крім городенківського «Пробою» , завершили першу частину чемпіонату України сезону 2024/25.
 
Таке  стало можливе завдяки  недолугому календарю,  який був складений ПФЛ України, на чолі із президентом ПФЛ Олександром Каденком, що  восени 2022 року, намагався покинути України із своєю рудоволосою спутницею, як керівник делегації  аматорської збірної команди  Івано-Франківщини. 
 
Як відомо,  футбольному функціонеру із Києва, який  із своєю рудоволосою спопутницею  , а також його товаришем пенсіонером Климом та керівником   одного із так званого  колишнього ЖЕКу обласного центру східної Галичини, не вдалось навіть проїхати й  метр, на орендованому автобусі,   в сторону  Хорватії, навіть після численних  їхніх  турбот по телефону тодішньому керівникові УАФ Андрію Павелку, який їх  послав на…, на фоні низки кримінальних проваджень, у яких йому було висунуто підозру.
 
НК «Пробій», який дебютує у поточному сезоні на професіональному рівні в українському футболі, приємно здивував футбольну громадськість України.
 
Команда, за підсумками першої частини чемпіонату, ділить першу сходинку у турнірній таблиці групи А Другої ліги із другою командою «Руху», маючи однакову кількість здобутих балів, але  поступаючись їй за додатковим показником (результатом  особистого матчу).
 
В обох команд по 8 перемог та по 2 матчі, які вони завершили у нічию та з поразками. При цьому у команди Володимира Ковалюка кращі показники  у співвідношенні забитих та пропущених м’ячів за другу команду, якою опікується  Грогорій Козловський.
НК «Пробій» найбільше разів засмучував своїх суперників з поміж усіх інших команд цієї групи Другої Ліги.
 
У першій частині чемпіонату України, команда відзначилась 24-ма  м’ячами у воротах своїх суперників, а Богдан Оринчак є кращим бомбардиром серед усіх  бомбардирів  команд Другої ліги, маючи 11-ть забитих м’ячів, якими він відзначився в 12-ти матчах.
 
464503773 502842989423240 4004724155648004258 n
 
Кращі показники у команди із Городенки й у пропущених м’ячах у першій частині поточного чемпіонату.
 
Вісім м’ячів, які вони пропустили у 5-ти зіграних матчах,  залишаючи свої ворота у 7-ми «сухими», вказує на факт, що команда недаремно посідає одне із лідируючих місць у турнірній таблиці, що дозволяє боротись команді за підвищення у класі наступного року (напряму у Першу лігу потрапляє переможець Другої ліги, якого визначать переможці двох груп, а другий  та третій призер цієї ліги (визначиться у матчі за третє місце) матимуть шанс потрапити до другого за значення футбольного дивізіону України через стикові матчі.
 
Наразі НК «Пробій» готується до одного із найважливіших матчів не тільки у своїй історії, але й в історії футболу східної Галичини,  за  часів незалежності України,  яку вони можуть  змінити (про це у майбутньому анонсі про матч фіналу 1/8 фіналу розіграшу Vbet Кубок України, що відбудеться найближчої середи у Городенці). 
 
В контексті того бардаку, який  наразі  присутній у роботі ПФЛ України,  не можемо не звернути увагу на те, що вчора, у неділю,  в обласному центрі східної Галичини,  майже  одночасно було призначено календарні матчі у Першій та Другій лізі.
 
Краяни ще не встигли вийти із церкви, яку вони  традиційно  відвідують щонеділі, а  в Івано-Франківську, на той час вже відбуваються  два футбольні матчі.
 
Невже у ПФЛ знають, що ось такий футбол та такі футбольні команди, які наразі  без жодного успіху репрезентують обласний центр східної Галичини,  домашні  матчі яких   відвідує мізерна кількість вболівальників   - загалом  не потрібні наразі у місті,  у той час, коли  триває  кровопролитна війни, а два  так званих діячі, якими давно мали би займатись усі без виключення правоохоронні органи у цій країні,  уявили собі, що   вони є  неймовірні  футбольні функціонери.
 
 З огляду на турнірне становище,  напередодні зіграних матчів у неділю. дві  команди з обласного центру східної Галичини, так і залишились на свої місцях у других (нижніх)  частинах турнірних таблиць.
 
авто 363
 
Так команда одного з  них, а саме  Аляксандра Бубена, який  роками краде  все що тільки можна,  в тому числі спричинюючи  вже навіть певні міжнародні скандали,  коли злочинним шляхом   привласнив   собі назву та історію колишнього  польського спортивного клубу «Rewera», не зазначаючи, що на той час в обласному центрі східної Галичини, вже тривалий час,  вже існує  ФК «Rewera», якою  він хотів заволодіти,  внаслідок  вчинення певних протиправних   рейдерським дій,  залучивши до цього,   одного свого персонального   директора,  директора  аж 7-ми (згідно публічної інформації – ТОВ «МАСТ» ЄДРПОУ 45374476, ТОВ «Енерго ІФ» ЄДРПОУ 39476488, ТОВ «БФК-Електро» ЄДРПОУ 36997829, АО. «Джаст Лоєрс», БО «БФ «Футбольні таланти»   ЄДРПОУ 40838668 та низки інших)  своїх сумнівних підприємств ,  що також  є  одним  із засновників громадської організації  «ФК Ревера» ( ЄДРПОУ  37795169) -   Андрія Івановича, свій матч зіграла у нічию (0:0), із ФК «Куликів-Білка».

Не дивлячись на перемогу , яку з невідомих причин  Руслан Марцінків, який не пропускає жодного матчу,  навіть  не розділив  радості перемоги у роздягальні своєї із братом команди, не зробивши  там свого  традиційного селфі із неї, ГО МФК «Прикарпаття» ще зберігає примарні шанси на потрапляння до когорти 4-х кращих команд групи А, за яке ведуть боротьбу 5 команд.

авто 364

Враховуючи недолугий календар, в якому одна команда не грає жодного офіційного  матчу чемпіонату  три тижні (22 дні),  пропускаючи матчі 14-го та 15-го туру, як це має місце із харківським «Металістом»,  команда братів Марцінківих,  яку давно потрібно було розігнати, а кошти платників податків спрямувати на нагальні  потреби ЗСУ, свій наступний матч зіграє із тернопільською «Нивою», яка вже втратила  всі шанси потрапити до омріяної четвірки.

 

Світлини Василя Федоріва

Володимир ОМОМ.

 

Новини Прикарпаття

Одні вже пішли на зимовий відпочинок, інші ще гратимуть, на фоні можливого міжнародного скандалу

28 жовтня 2024
Одні вже пішли  на зимовий відпочинок, інші ще гратимуть,  на фоні можливого міжнародного скандалу

Із чотирьох груп  двох  ліг Професіональної ліги України, ...

Нацгвардієць із Франківщини Михайло Селіванов виборов "золото" на чемпіонаті світу з кікбоксингу WTKA

28 жовтня 2024
Нацгвардієць із Франківщини Михайло Селіванов виборов "золото" на чемпіонаті світу з кікбоксингу WTKA

Нацгвардієць з Івано-Франківщини Михайло Селіванов став чемпіоном світу...

За колаборацію з ворогом у Франківську судитимуть так звану «голову» сіл у Запорізькій області

28 жовтня 2024
За колаборацію з ворогом у Франківську судитимуть так звану «голову» сіл у Запорізькій області

Розслідуванням встановлено, що у серпні 2022 року, після...

Неповнолітнього прикарпатця, який зник напередодні, розшукали

28 жовтня 2024
Неповнолітнього прикарпатця, який зник напередодні, розшукали

Поліція розшукала неповнолітнього жителя Івано-Франківська Данила Гордовського.

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.