Незалежні медіа Прикарпаття

Прев'ю. Два матчі за участі команд східної Галичини у Другій лізі

459967520 472074315833441 1919243019485906122 n
Найближчими вихідними відбудуться матчі 7-го туру чемпіонату України серед команд Другої Ліги групи А, у якій виступають дві команди із східної Галичини.
 
Ігрову програму  7-го туру відкриватиме центральний матч всього туру, який відбудеться   на "СОБ ФК Полісся №1" ,   на території  Станишівського  лісництва, на відстані 10 км від Житомира,  у напрямку Києва, між лідером  групи А «Пробоєм» та «Полісся-2 «, яке наразі йде на третій сходинці у турнірній таблиці.
 
Суперники в останніх двох зіграних турах, набрали всього по одному заліковому балу до свого турнірного доробку, що майже не вплинуло на їх розташування у турнірній таблиці, оскільки дві команди знаходяться у першій трійці команд групи. Перемога у матчі будь-якої із команд  значно покращить її турнірне становище по завершенню цього матчу.
 
Сподіваємось, що  для команди із Городенки це буде 5-та  її перемога у дебютному  для неї сезоні у чемпіонаті України серед команд Другої ліги, яка  засвідчить, що втрата очок у попередніх двох  турах було випадковою  справою, яку супроводжував  деякий  футбольний нефарт у матчах, де вони мали би набрати більше залікових пунктів, ніж  здобули у підсумкових  результатах.
 
459317003 472076185833254 5287988473001823561 n
 
Початок цього матчу, у суботу, о 14:30.
 
Завершувати програму 7-ого туру , буде матч у Стрию, де місцева « Скала 1911»  не тільки вкрай невдало провела три останні свої матчі, набравши у них тільки один заліковий пункт  (у матчі із Полісся-2» (0:0) , що був зіграний у Станишівському лісництві), але й  вже змінила головного тренера.
 
Замість Михайла Басараба, відомого у свій час за виступами івано-франківську «Чорногору»,  наразі у команди новий  головний тренер Степан Матвіїв, відомий  як за виступами  у складі івано-франківського  ФК «Прикарпаття», так і на посадах головного тренера у  ФСК «Прикарпаття» та ФК «Калуш», з якими не досяг будь-яких значних успіхів на тренерській лаві.
 
Суперником  команди Степана Матвієва буде команда, що  безцеремонно  та цинічно поцупила назву у колишнього польського спортивного клубу та у ГО ФК «Ревера», і продовжує у тому ж напрямку, нічого спільного не маючи із розвитком та популяризацією футболу на теренах міста та  краю,  коячи все нові й нові негативні явища навколо свого існування.
 
Сподіваємось, що Степан Матвіїв гідно та із честю професіонала, як він про це публічно заявив напередодні,  поставиться  до матчу, й  досягне із нею  своєї  першої перемоги на чолі  команди із Стрия, звідки він родом.
 
Стосовно команди  Аляксандра Бубена, яка  себе хворобливо   називає якимось там унікальним проектом, яка  лише язиком дає шанси молоді, то після дивної перемоги над «Полісся-2», у якому стартовий склад «сторожів» мав середній вік 23,5 роки  проти 20,7  років у їх суперника. то в неї мало шансів на досягнення нею  позитивного для себе результату,  якщо  не станеться подібного, як це мало місце, коли вони «скатали», у  так званому нікому не потрібному чемпіонаті  області матч, де граючи у меншості,  «здобули» очко  із командою Івана-кукурудза – ФК «Вільхівці» , яка все більше і більше віддаляється від здобуття перемоги у чемпіонаті  області, команди  мальовничого села, де  тамтешній  пан-депутат обласної ради   перетворив футбол  у свою власну  забаганку,  продовжуючи  знущатись над односельчанами,  роками не оплачуючи їм належних коштів за оренду ним їхніх  паїв землі.
 
Матч «Скала 1911» проти «вогняно-стелевих сторожів» відбудеться у неділю, 22 вересня.
 
І на завершення щодо марцінківського ГО МФК «Прикарпаття».
 
Команда,  у якій системно під час війни  розмовляють на мові окупанта, у той саме час, коли Р. Марцінків  створює якісь там мовні патрулі по захисту української мови,  свій календарний матч пропускає, оскільки їх суперник ФК «Хуст»  припинив участь у чемпіонаті України серед команд Першої Ліги.
 
Щоб використати цю прогалину, вони сьогодні зіграють так званий товариський матч із командою районного рівня – ФК «Крихівці». 
Дивний вибір  у спарингу  для команди братів Марцінківих, яку давно потрібно було розігнати, а кошти платників податків спрямувати на нагальні потреби ЗСУ. 
 
Світлини Василя Федоріва.
 
Володимир ОМОМ.
 

Новини Прикарпаття

Держслужбовцям та військовим заборонили користуватись Telegram на службових пристроях

20 вересня 2024
Держслужбовцям та військовим заборонили користуватись Telegram на службових пристроях

Національний координаційний центр кібербезпеки (НКЦК) РНБО заборонив встановлювати...

Прев'ю. Два матчі за участі команд східної Галичини у Другій лізі

20 вересня 2024
Прев'ю. Два матчі за участі команд східної Галичини у Другій лізі

Найближчими вихідними відбудуться матчі 7-го туру чемпіонату України...

ЄС не висилатиме українських чоловіків призовного віку

20 вересня 2024
ЄС не висилатиме українських чоловіків призовного віку

Європейський Союз не примушуватиме українських біженців призовного віку...

Франківця "розвели" на 300 тисяч, пропонуючи заробити на лайках у TikTok

20 вересня 2024
Франківця "розвели" на 300 тисяч, пропонуючи заробити на лайках у TikTok

Шахраї видурили у мешканця Івано-Франківська 309 тисяч гривень,...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.