Незалежні медіа Прикарпаття

Чого мовчить Марцініків, і де зник його «міністр молоді та спорту»?

авто 306
Складається таке враження, що не тільки вже призабули, а й робиться вигляд, що навіть не було резонансної ДТП, яку у стані алкогольного сп'яніння скоїв керівник департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко.
 
Гробова тиша із даного питання і від міського голови Івано-Франківська, який чи то клеїть із себе дурника, чи то в реальності ним конкретно є, у  вирішенні подальшої долі свого «міністра молодіжної політики та спорту», ​​якого він публічно, після розголосу історії із ДТП, обіцявши його відсторонити.
 
З  часу  тієї ДТП, коли в стані алкогольного сп'яніння один із «міністрів» команди Р. Марцінківа, на Вовчинецькій, скоїв резонансну ДТП. минув  достатній час..
 
Більше місяця пройшло і від заяви того ж таки Р. Марцінківа, «Проведемо розслідування, я засуджую… Відсторонимо керівника. Різко негативно до цього ставлюся”, – про що так браво та впевнено розповідав міський голова.
 
Незалежні медіа Прикарпаття не забули про це та продовжують відслідковувати ситуацію в тій ганебній історії , із резонансною ДТП, яка скоїв у стані алкгогольного сп'яніння, яке у нього не перше у його послужному заліку, такого собі місцевого «шумахера», якого неодноразово ловили працівники поліції за його п'яні витівки за кермом -  https://www.imp.if.ua/novyny/26008-shakh-ta-mateshko.html?fbclid=IwY2xjawFXcFRleHRuA2FlbQIxMAABHUQ6IhStiSZVyN5-1BKVmhCQQgv0Vc8tgwwzRGsxZeWTHnyqf1DaYU477A_aem_bmzHzWgGLlUJh2gWomoYxw .
 
 І так. Спершу відвідали безпосередньо місце, де було здійснено ДТП, за участі керівника Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, який у стані алкогольного сп'яніння зніс бетонний забор, на місці якого, наразі наявний лист оцинкованої металевої бляхи, що нібито не тільки увіковічує, але й нагадає про «подвиг» В. Матешка.
 
DSC09537
 
Дивно , що за стільки  часу, безпосереднім винуватцем тієї події, що зніс бетонну огорожу, там так і не було усунуто завданих ним збитків, як і ті, що навіть сам Р. Марцінків чомусь не наважився там побувати, у ході свого анонсованого розслідування, з наступним опубликування про це в соціальних мережах, де він постійно вештається й чим займається під час свого робочого дня, Було би цікаво не тільки дізнатись з уст міського голви про все,  що все ж  відбулось у тій ДТП, але й   дозволила   його б  прийняти відповідне і справедливе рішення щодо В. Матешка.
 
З того часу, коли місцеві ЗМІ опублікували інформацію про п'яну ДТП за участю В. Матешка, він фактично на роботі не з'являвся (постійно перебуває в різноманітних відпустках).
 
DSC09536
 
При цьому, з чисельних розмов із працівникам міської ради, нам стало відомо, що керівник Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради дуже і дуже полюбляє заглянути у пляшку, де розлита його улюблена оковита.
 
Також варто відзначити, що для більшості працівників  адміністративного  будинку на вул. Грушевського, 21, це не стало будь-якою дивиною, оскільки були випадки, коли після зустрічі з тими пляшками, у яких були його улюблені міцні напитки, він наступного дня не з'являвся на роботі, закинувши всі справи  у  молодіжній політиці та спорту. обласного центру східної Галичини.
 
Такі випадки були не поодинокі, і саме цікаве, що про них знає значна більшість працівників міськради, а ось, його безпосередній начальник - міський голова чомусь не знає, традиційно виставляючи себе на посміховисько.
 
Також нам стало відомо, що між ними була розмова, в якій міський голова прямим текстом намекнув В. Матешку, якщо той «не порішає своє питання», то може позбутися теперішньої роботи, а з нею і традиційні зустрічі з пляшками оковітою опорожнювати на 8-му поверсі адмінбудинку на вул. Грушевського, 21
 
Однозначно неймовірні «корисні поради» від міського голови, які в черговий раз підтверджують його реальну суть, з огляду на те, що свою діяльність в обласному центрі східної Галичини він розпочинав із крадіжок курей на вулиці Тичині.
 
Мабуть, дослухавшись до порад свого начальника, В. Матешко не тільки тим переймається , але й займається останнім часом, хоча минулої тижня був помічений на двох заходах, що проводились на МЦС «Рух» та спорткомплексі ІФНТУНГ ім.А. Гембі, куди він завітав… за кермом авто.
 
Як відомо, остаточне  рішення в історії із даним ДТП має винести місцевий суд.
 
Наразі в Івано-Франківському місцевому суді перебуває на розгляді дві адміністративні справи щодо притягнення до адміністративної відповідальності В. Матешка.
 
Перша це про притягнення його до відповідальності за ст. 130 КУпАП - керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції, за яку передбачено відповідальність - накладення штрафу на водіїв у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян зі позбавленням права керування транспортними засобами на один рік…
 
Друга справа за ст. 124 КУпАП - Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу у розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
DSC09538
 
За інформацією із місцевого суду, перше судове засідання мало б відбутися у третій декаді серпня, але воно не відбулося. Засідання було перенесено.
 
Як бачимо, В, Матешко «не здається».
 
авто 307
 
Замість того щоб написати власноручно заяву на своє звільнення із керівної посади в Івано-Франківській міській раді, як це було б зробити не тільки порядній та чесній людині, але й відповідальному службовцю 4-ої категорії місцевого самоврядування, він продовжує творити ті. що фактично коїв останніми роками, коли неодноразово затримувався працівниками поліції у стані алкогольного сп'яніння за кермо авто.
 
 Наступне судове засідання у справі В. Матешка заплановано на поточному тижні..
 
 
Незалежні медіа Прикарпаття продовжують відслідкувати за розвитком усіх подій, в тій історії із резонансною ДТП, яку спричинив п'яний «міністр молодіжної політики та спорту», ​​який, мабуть, буде робити  все, щоб виконати неймовірну  пораду Р. Марцінківа, в чергове уникнувши заслуженого покарання  за керування авто  в алкогольному  стані
 
 Володимир ОМОМ

Новини Прикарпаття

Інститут нафтового профілю допомагав ворогу відновлювати НПЗ після українських атак – СБУ

19 вересня 2024
Інститут нафтового профілю  допомагав ворогу  відновлювати НПЗ після українських атак – СБУ

  У Києві викрили керівний склад провідного науково-дослідного...

Учасників творчого проєкту “МУР” мобілізували прямо перед початком вистави

19 вересня 2024
Учасників творчого проєкту “МУР” мобілізували прямо перед початком вистави

Увесь технічний склад українського проєкту “МУР” мобілізували прямо...

У Франківську сім’я усиновила братика й сестричку з Мелітополя

19 вересня 2024
У Франківську сім’я усиновила братика й сестричку з Мелітополя

Історія родини Карп’яків — як неймовірний сценарій фільму.

У ВР прийняли постанову про дерусифікацію понад 300 населених пунктів

19 вересня 2024
У ВР прийняли постанову про дерусифікацію понад 300 населених пунктів

Сьогодні, 19 вересня, Верховна Рада в цілому прийняла...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.