Незалежні медіа Прикарпаття

Як грали команди східної Галичини протягом останнього часу

 
459861868 472076965833176 4739838177967835883 nНа минулому тижні та сьогодні  відбулися чергові календарні матчі у Першій та Другій Лізі, у яких традиційно брали участь футбольні команди із східної Галичини.
 
Розпочнемо із Першої ліги.
 
Так у середу, марцінківське МВ МФК «Прикапраття» приймало тернопільську «Ниву», яка у попередньому турі, на Закарпатті, перемогла минулорічного учасника УПЛ – «Мінай». Тим часом, нагадаємо, що команда братів марцінківих у матчі із тим же «Минаєм» зазнала враження - 2:4.
 
На превеликий подив, гості програли матч свій матч на МЦС «Рух», після чого з посади був звільнений головний тренер Вадим Калініченко.
 
Не будемо заглиблюватися у причини його звільнення, але вона є надзвичайно дивною, з огляду на те, що з двох матчів на виїзді команда із Тернополя здобула 3 залікові пункти.
 
Здавалося не поганий результат, як для двох виїзних матчів, після якого тренерів однозначного не звільняють, як це сталося у випадку із Вадимом Калиниченком, команда, якого провела досить дивний та сумнівний матч, який притаманний команді братів Марцінківих, разом із танцюристом Гуриком та Олексієм. Городовим.
 
Дива, аналогічного у матчі із «Нивою», у наступному матчі яку провела марцінківська команда, що припавши на заключну гру із «Епіцентром» у 7-му турі – не сталося.
 
Пропустивши два м'ячі, протягом 17 хвилин у першому таймі, із 11 по 28 (двічі відзначився Данило Кравчук, для якого ці два м'ячі стали 5 та 6 у поточному чемпіонаті), у наступному, гості, так грали, що пропустили ще один м'яч, програвши його із непристойним рахунком - 0:3, не використавши навіть шансу забити хоча б один м'яч у звітному матчі, із одиннадцятиметрової позначки.
 
Удар із позначки від Василя Цюцюри парирував воротар господарів Олег Білик.
 
ГО МФК «Прикарпаття» зазнало третьої поразки у шести зіграних матчах у групі А.
 
авто 1 232
 
В Другій лізі групі А команди зіграли один тур.
 
Неймовірна радість була на спорткомплексі ІФНТУНГ ім. О. Гембі, на якому без будь-яких відповідних дозволів та погоджень, безпосередньо з боку Івано-Франківської ОДА /ОВА, що є обов'язковим не тільки згідно з регламентними нормами УАФ та ПФО, але й до вимог обов'язкових норм законодавчих актів України , що діють під час кровопролитної війни, цілком безвідповідальним керівництвом команди із вкраденим назвам, яке у злочинний спосіб свідомо наражає на опасність здоров'я та життя вболівальників, збираючи у них по 100,00 грн. – команда Аляксанда Бубена виборола другу команду житомирського «Полісся».
 
Здавалося перемоги, але яким чином. вона була здобута?
 
Як наразі стало відомо, у команді «сторожів», на одній із посад, не тільки працює, а й отримує за це значні кошти, особа, яка в той самий час працює у футбольній команді Житомира, де президентом Геннадій Буткевич, який точно навіть не знає про такі здобутки свого підлеглого на ім'я - Владислав.
 
Хтось собі може таке уявити, що одна особа працює прикладом в англійському Манчестері, і в «Манчестер Сіті» та «Манчестер Юнайтед», або те саме робить одночасно у мадридському «Реалі» та каталонській «Барселоні».
 
Такого просто апріорі не можливе, але таке можливе у дивній та сумнівній структурі Аляксанда Бубена, який продовжує, як білоруський партизан на допиті в гестапо, замовляти про чисельні факти, що одним із бенефіціарів АТ «Прикарпаттяобленерго» є друг його сім'ї, українофоб мерзотник України – Віктор Медведчук, кошти якого, не виключено, залучаються до різноманітних структур того ж таки «головного енергетика області» - Олександра Бубена, в останні роки.
 
З огляду на цю обставину, здобуто перемогу команди з вкраденим назвам, лого тощо, все більше і більше викликає багато і багато запитань, на які вже давно мали б звернути своє увагу відповідні органи в Україні, на всіх рівнях.
 
Не дивлячись на те, що в останніх двох турах, містонківський «Пробій» зумів набрати лише один заліковий пункт (такий доробок і в інших фаворитів груп А – «Полісся-2», «Скаля 1911»), але це не вплинуло на її турнірне становище.
 
авто 232
 
Після 6-ти зіграних турів команда Володимира Ковалюка продовжує знаходитися на чолі турнірної таблиці групи А.
 
У домашньому матчі з іншою командою «Рух», Богдан Оринчак знову відзначився забитим м'ячем, продовжуючи очолювати перегони бомбардирів, з-поміж усіх бомбардирів команд Другої ліги, але це не допомогло його команді уникнути першої поразки в дебютному сезоні, у когорті професіональних команд .
 
Матч у якому арбітром було показано гравцям обох команд дві червоні картки та п'ять жовтих, назначено пенальті, завершився перемогою гостей (3:2), які по ходу матчу, весь час виходили вперед на табло, а господарі їх наздоганяли, двічі зрівнюючи його, але врятувати бодай один заліковий пункт, уникнувши поразки - не спромоглися.
 
459522373 472076675833205 7424984477733670197 n
 
Наступний свій матч команда «Пробій» проведе у Житомирі, із «Полісся-2», а команда із вкраденим назвою, зіграє у Стрію, проти «Скалі 1911».
 
 Матчі відбудуться 21 та 22 вересня.
 
Світлини Василя Федоріва
 
Володимир ОМОМ

Новини Прикарпаття

На Франківщині до 15 років засудили бойовика, ексохоронця "голови ДНР" Захарченка

18 вересня 2024
На Франківщині до 15 років засудили бойовика, ексохоронця "голови ДНР" Захарченка

На Івано-Франківщині за державну зраду, участь у терористичній...

На війні загинув прикарпатець Дмитро Гандзюк

18 вересня 2024
На війні загинув прикарпатець Дмитро Гандзюк

Надвірнянська громада втратила відважного воїна Дмитра Гандзюка, жителя...

Стало відомо, за що Усика затримали в аеропорту Кракова

18 вересня 2024
Стало відомо, за що Усика затримали в аеропорту Кракова

Чемпіона світу серед боксерів-професіоналів Олександра Усика затримували в...

ВР провалила голосування за дерусифікацію населених пунктів: нардепи блокують трибуну

18 вересня 2024
ВР провалила голосування за дерусифікацію населених пунктів: нардепи блокують трибуну

Верховна Рада у середу, 18 вересня, провалила голосування...

Хотів потрапити у Румунію. Неподалік кордону затримали водія автівки з жителем Івано-Франківщини в багажнику

18 вересня 2024
Хотів потрапити у Румунію. Неподалік кордону затримали водія автівки з жителем Івано-Франківщини в багажнику

Неподалік кордону з Румунією прикордонники затримали перевізника з...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.