Незалежні медіа Прикарпаття

Прев'ю. НК «Пробій» спробує здобути чергову перемогу

454871420 449808768059996 4476842978558855803 n
Сьогодні, у суботу, у групі А Другої ліги відбудуться матчі другого туру чемпіонату України.
 
Зокрема два представники східної Галичини, зіграють свої матчі.
 
Городенківський «Пробій» прийматиме одеський «Реал-Фарму»,  яка вкрай невдало проводить останні свої два сезони,  команду  у якій  грає 48-и річний її президент – Микола Лиховідов, який вже 15-тий сезон утримує команду у третьому за значенням футбольному дивізіоні України.
 
Сподіваємось, що особливих проблем у команди Городенки, у здобуті  чергової  перемоги у новому сезоні,  у матчі із командою південної Пальміри мало би не виникнути.
 
Лише недооцінка  суперника та якесь неймовірне диво мало би статись, щоб господарі поля не здобули свою другу перемогу у рамках чемпіонату України серед команд Другої ліги, у матчі із суперником, який переживає не кращі свої часи.
 
Цей матч також варто розглядати, як один із етапів підготовки до кубкового матчу третього попереднього раунду Vbet Кубок України,  у якому НК «Пробій» зіграє із представником УПЛ – «Інгульцем». 
 
Кубковий  матч відбудеться через чотири дні, 21 серпня, на «Пробій арена», у колишній цукровій столиці східної Галичини.
 
В контексті сьогоднішнього матчу,  мабуть варто  особливо відзначити, що   всі  очікують від Богдана Оринчака   чергового доробку забитих ним м’ячів у ворота суперників, які вже стали традиційними  у кожному матчі городенківської команди, які стають запорукою перемог  НК «Пробій». у їх дебютному сезоні на професіональному рівні.
 
455031322 449803934727146 5544563870841029802 n

Початок матчу між НК «Пробій» та «Реал-Фармою» о 12:15.

Інший представник східної Галичини, команда, яка не цурається все цупити в інших, із вкраденою назвою не тільки у польського спортивного клубу, але й команди ФК «Ревера», яка не тільки існує в обласному центрі із 2011 року, але й стабільно виступає на аматорському рівні в обласних змаганнях, проведе свій матч на спорткомплексі ІФНТУНГ ім. А Гемби, продовжуючи коїти різноманітні діяння, в тому числі протиправні (злочинні), на чолі із уродженцем Білорусії – Аляксандром Бубеном.

Суперником команди, що вкрала назви в інших, буде друга команда тернопільської «Ниви», найстарший футболіст у якій, за даними ПФЛ, є із 2002 року народження.

Кумедна команда А. Бубена, якій фактично щодня так характерні коєння все нових та нових негативних й різноманітних діянь, у протиправний спосіб, свавільно, нехтуючи усіма нормами чинного законодавства України, не зазначаючи про дотримання ними елементарних регламентних норм, визначених УАФ та ПФЛ, не тільки «окупували» спорткомплекс ІФНТУНГ ім. А. Гемби, які був відновлений за кошти платників податків країни , виділених для державного навчального закладу, але вчиняють справжнє на ньому самоуправство.

Так, бізнесовий партнер та друг Віктора Медведчука, так званий президент всього, що тільки може бути - Аляксандр Бубен, не цурається коїти свої нові й чергові протиправні діяння, мабуть думаючи, що він знаходиться десь на своїй рідній Гродненщині, зневажаючи та нехтуючи всім чим тільки можна.

Так без будь-яких відповідних дозволів, які є невід'ємною частиною організації будь-якого футбольного матчу під егідою УАФ та ПФЛ, знову збирається проводити футбольний матч із вболівальникам, свідомо наражаючи їх на небезпеку їхнього здоров'я та життя.

Як стало відомо, Івано-Франківською обласною державною (військовою) адміністрацією будь-яких дозволів (відповідних) рішень) щодо проведення футбольних матчів із вболівальниками, безпосередньо на спорткомплексі ІФНТУНГ ім. А. Гемби, тій дивній футбольній структурі А. Бубена не тільки не надавалось, але й навіть не розглядалось.

Отож, є всі підстави стверджувати, що всі подібні дії ТОВ «Ревера1908», які та дивна структура А. Бубена дозволяє собі свідомо коїти вже третій тиждень, починаючи із матчу першого попереднього раунду розіграшу Vbet Кубок України, який відбувся 3 серпня 2024р., тільки вчергове підтверджує ту загальну тезу, що вона нічого спільного із популяризацією та розвитком футбол не має, а є однієї із складових діяльності, яка далека поза законом, бізнесового партнера та друга В. Медведчука – А, Бубена, який вже миттєво розлюбив футзал та свій улюблений ГО НФК «Ураган», але «заліз» у футбол, будучи особисто причетним до знищення двох професіональних команд в обласному центрі східної Галичини (в період 2002-2004 років), із десятками мільйонів гривень коштів сумнівного походження, розповідаючи, що то кошти  його іноземних  партнерів.

бубен 1

Цікаво яких партнерів?

Не буде дивиною, якщо незабаром буде підтверджено, що це кошти бізнесового партнера та друга – українофоба Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

А можливо - це кошти тих прибічників ОПЗЖ, яких він «пачками» водив у кабінет міського голови Івано-Франківська, перед повномасштабним вторгненням недокраїни в Україну, після чого Р. Марцінків радісно «співав» з усіх своїх сторінок у соціальних мережах , що «найшов» мільйони гривень для свого із братом ГО МФК «Прикарпаття»?

Не можна обійти поза увагою й те, коли на подібні явища  свавілля та беззаконня, які системно дозволяє собі коїти А. Бубен, нарешті, у відповідності до вимог чинного законодавства України, звернуть свою належну увагу не тільки місцеві органи державної влади,, але й правоохоронні, вживши усіх превентивних заходів до їх усунення та припинення..

Світлини із соцмереж.

Володимир ОМОМ.

Новини Прикарпаття

На Франківщині судитимуть жінку, яка уклала фіктивний шлюб із військовозобов’язаним

21 вересня 2024
На Франківщині судитимуть жінку, яка уклала фіктивний шлюб із військовозобов’язаним

На Івано-Франківщині судитимуть 27-річну жінку з I групою...

Гороскоп на 21 вересня: Близнюкам - багато спілкування, Терезам - важливі рішення

21 вересня 2024
Гороскоп на 21 вересня: Близнюкам - багато спілкування, Терезам - важливі рішення

Цей гороскоп допоможе вам зазирнути вперед і підготуватися...

Якою буде погода 21 вересня на Івано-Франківщині

21 вересня 2024
Якою буде погода 21 вересня на Івано-Франківщині

21 вересня на Івано-Франківщині синоптики прогнозують мінливу хмарність,...

Пролито першу кров. Без свідомості та травмою - захисник зеленої зони після бійки потрапив у лікарню

20 вересня 2024
 Пролито першу кров. Без свідомості  та травмою  -  захисник зеленої зони після бійки потрапив у лікарню

Громадський активіст, ветеран війни Андріан Волгін потрапив у...

Івано-Франківську митницю очолив Юрій Іваськів

20 вересня 2024
Івано-Франківську митницю очолив Юрій Іваськів

Керівником Івано-Франківської митниці став Юрій Іваськів. Відповідний указ...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.