Незалежні медіа Прикарпаття

ШАХ та МАТешко

авто 1 121
30 липня до патрульних поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в Івано-Франківську на вулиці Вовчинецькій.
 
 
 
Здавалось звичайне інформаційне повідомлення про ДТП в обласному центрі східної Галичини, яких щодня вистачає, але яке має продовження.
 
І так тоді,  серпневого вечора  правоохоронці виявили автомобіль Volkswagen, який мав характерні для ДТП пошкодження. Водієм виявився 56-річний водій, у якого були ознаки конретного  алкогольного сп’яніння.
 
У наступному керманич авто німецького виробника пройшов огляд в медичному закладі. Результат виявився позитивним — 2.07 проміле алкоголю в організмі. Це результат не олімпійського чи світового рекорду із легкої атлетики, але  є  доказ, що засвідчив   
певний факт.
 
На водія у станні алкогольного сп’яніння  інспектори склали протоколи за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.
 
Ніхто й не звернув тоді уваги, що порушником був -   керівник Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківсьої міської ради, керівник Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області та  керівник ГО Івано-Франківський міський спортивний клуб «Ластівка»,  у якого ще вистачає часу,  після роботи на трьох вищевказаних роботах, працювати за сумісництвом в Івано-Франківській  спеціалізованій дитячо-юнацькій школі з олімпійського резерву із боксу  - Віталій Матешко.
 
Про це стало тільки відомо  майже через два тижні після  ДТП, учасником якого був такий знаний широко профільний спортивний функціонер, який немов  «ластівка»,  але на підпитку, полюбляв ганяти на авто по вулицям вечірнього міста.
 
При цьому варто зауважити, що саме цей чиновник-«шумахер», раніше  вже  притягався до відповідальності за схожі порушення …. у 2016, 2019  та 2021 роках.
 
Як таке може бути? 
 
І це при тому, що ця особа є однією із  натхненників  та творцем (щодо творця -  це саркастично підмічено , з огляду на реальний стан розвитку та популяризації спорту у місті) у спорті, де завжди такий активний   міського голови Івано-Франківська, який розповідає про здоровий спосіб життя та виступає проти алкоголізму у лавах свої команди, що навіть під час свого робочого часу,  по днями , по декілька годин, свого робочого часу, пропадає на МЦС «Рух» , вболіваючи за свою із братом  командою  - ГО МФК «Прикарпаття». 
 
авто 1 120
 
Саме цікаве,  що про системні алкоприходи за кермом  авто  очільника Департаменту молодіжної політики та спорту, яких за каденцію Р. Марцінківа на посаді міського голови Івано-Франківська навіть одразу не перерахуєш, міський голова навіть не знає. 
 
При цьому він у характерній для нього манері – справжнього дибіла  розповідає,  майже через два тижні після чергового ДТП у стані алкогольного спяніння  свого підлеглого, що проведе якесь там   своє власне розслідування, після якого збирається звільнити Віталія  Матешка із посади, в той саме час, коли  черговий розгляд справи щодо  різноманітних автопригод у станні сп’яніння його підлеглого, наразі ДТП на вул. Вовчинецькій,  має відбутись  вже незабаром,  у третій декаді серпня у міському суді.
 
Цікавим є те, що чиновник аж четвертої категорії  при посаді в органі місцевого самоврядування, скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння на німецькому авто Volkswagen, в той саме час, коли в останній його  Декларації НАЗК, він зазначає, що має у власності автомобіль румунського виробника Dacia 2008 року випуску, який придбав у тому ж році, за 83 731, 00 грн.
 
Незалежні медіа Прикарпаття намагались з'ясувати  як всі обставини того ДТП, що було скоєне у стані алкогольного сп’яніння,  так і з  інші питань безпосередньо у  Віталія Матешка, але…
 
Як  повідомили  працівники  його ж Департаменту, він наразі на робочому місці відсутній, знаходячись у відпусці.
Мабуть так наїздився у стані алкогольного  сп’яніння,  що вирішив закинув  весь спорт у місті, в тому числі розвиток легкої атлетики та боксу в обласному центрі східної Галичини.
 
авто 1 119
 
Цікаво було би почути з даного приводу публічний коментар його колег, очільника обласного спорту  Ореста Оклієвича  та  керівника обласного відділення Олімпійського комітету України Мирослава Карабіна та інших,   стосовно того, що  системно коїть їх колега Віталій Матешко,  у стані алкогольного сп'яніння за кермом транспортних засобів. 
 
Світлини із соціальних мереж.
 
Володимир ОМОМ 
 

Новини Прикарпаття

Інститут нафтового профілю допомагав ворогу відновлювати НПЗ після українських атак – СБУ

19 вересня 2024
Інститут нафтового профілю  допомагав ворогу  відновлювати НПЗ після українських атак – СБУ

  У Києві викрили керівний склад провідного науково-дослідного...

Учасників творчого проєкту “МУР” мобілізували прямо перед початком вистави

19 вересня 2024
Учасників творчого проєкту “МУР” мобілізували прямо перед початком вистави

Увесь технічний склад українського проєкту “МУР” мобілізували прямо...

У Франківську сім’я усиновила братика й сестричку з Мелітополя

19 вересня 2024
У Франківську сім’я усиновила братика й сестричку з Мелітополя

Історія родини Карп’яків — як неймовірний сценарій фільму.

У ВР прийняли постанову про дерусифікацію понад 300 населених пунктів

19 вересня 2024
У ВР прийняли постанову про дерусифікацію понад 300 населених пунктів

Сьогодні, 19 вересня, Верховна Рада в цілому прийняла...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.