Незалежні медіа Прикарпаття

Ні - свавіллю місцевої влади! Ні - незаконним забудовам!

авто 1 74

На завтра, 2 серпня, небайдужих жителів Івано-Франківська, кличуть прийти о 10:00 до міської ради, щоб виступити проти будівництва біля міського озера та свавільної та хаотичної забудови у межах вулиць Надрічна – Чумака у селі Вовчинці.

Саме завтра, на сесії міської ради, міський голова, що починав свою діяльність у Івано-Франківську із крадіжок курей, разом із так званою своєю командою. хочуть вчергове пограбувати місто, яке вони безжально руйнують та грабують останні роки.

Як відомо на сесію виноситься питання забудови території в межах міського озера та вулиці Р. Гурика та про забудову у межах вулиць Надрічна – Чумака у селі Вовчинці, проти яких виступають мешканці обласного центру.

Територію у межах міського озера, на вул. Р. Гурика, хочуть відібрати у міста та його мешканців, залишивши їх без зеленої та відпочинкової зони, плануючи віддати під забудову сумнівного реабілітаційного центру, поряд з яким виростуть чергові архітектурні химери, якими вже цілковито достатньо засрано місто, із понад 350-ти річною історією.

Аналогічна ситуація із планами корумпованої міської влади на забудову межах вулиць Надрічна – Чумака у селі Вовчинці.

Там ситуація не найкраща, ніж біля території міського озера.

Земельна ділянка у понад 85 тисяч квадратних метрів, яка також ніяк не дає спокою корумпованому міському голові, місце перебування якого вже давно повинно буто бути не на посаді голови міста, а десь у слідчому ізоляторі, для початку.

За інформацією активістів, які виступають проти тієї забудови, висота будинків, які там планують збудувати мала би сягати 14-16 поверхів, при відстані між ними менше 28 метрів.

При цьому вони наголошують, що є численні факти вчинення не тільки протиправних, але й злочинних дій, що проявляються у низці фальсифікації документів, зокрема, у документах кадастру.

Вони  особливо звертають увагу на те,, що у кадастрових документах чітко написано про те що там автостоянка та комерційні приміщення, компаній, які займаються підприємницькою діяльністю пов’язаної з отримання прибутку від ведення особистого селянського господарства, але ніяк  не зазначено про  місце для висоток, які там планують збудувати, за сприяння корумпованої міської ради, на чолі із Р. Марцінківим.

При цьому жодних громадських слухань, як це було передбачено, згідно п.п. 4.2, рішення сесії Івано-Франківської міської ради від 15.12. 2023р. за №267-39, яким чітко було визначено – забезпечити проведення громадських слухань та врахувати громадські інтереси під час розроблення містобудівної документаці – не було проведено, що э так характерно для ціє міської влади, яка ніяк не угомонтиться у своїй протиправній та злочинній  діяльності. 

Незалежні медіа Прикарпаття продовжують відслідковувати ситуацію, в якій  скомпрометована та корумпована місцева влада, веде себе, як справжня канацня, на окупованих нею територіях України.

Володимир ОМОМ

Новини Прикарпаття

«Пробій» програє у другому поспіль матчі

21 вересня 2024
«Пробій» програє у другому поспіль матчі

  Сьогодні , на території  Станишівського  лісництва, на...

ЗМІ назвали ймовірну причину катастрофи першого українського F-16

21 вересня 2024
ЗМІ назвали ймовірну причину катастрофи першого українського F-16

Катастрофу першого українського винищувача F-16, унаслідок якої загинув...

«Укрзалізниця» запустила Wi-Fi у 16 потягах: деталі

21 вересня 2024
«Укрзалізниця» запустила Wi-Fi у 16 потягах: деталі

Укрзалізниця» обладнала 16 поїздів Інтерсіті та Інтерсіті+ доступом...

На Франківщині судитимуть жінку, яка уклала фіктивний шлюб із військовозобов’язаним

21 вересня 2024
На Франківщині судитимуть жінку, яка уклала фіктивний шлюб із військовозобов’язаним

На Івано-Франківщині судитимуть 27-річну жінку з I групою...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.