Незалежні медіа Прикарпаття

Справедливе незадоволення, гнів та обурення городян з приводу свавільного, несправедливого та тривалого відключення електроенергії «Прикарпаттяобленерго»

барабан 1 4

Вже не перший день, більшість городян обласного центру східної Галичини, у різноманітних соціальних мережах висловлюють свої думки щодо свавільного, несправедливого та тривалого відключення електроенергії як в їх оселях, так і на місцях їх постійної роботи, насамперед, місцях здійснення ними підприємницької діяльності.

Незалежні медіа Прикарпаття спробувало частково розібратись та дійшло висновку, що такі явища мають непоодинокі випадки..

Насамперед, коли в одних годинами не має світла, а інші суб’єкти господарювання, навіть не знають, що таке відключення світла, бо причина у тому,що є однією із частин бізнесу голови правління ПАТ «Прикарпаттяобленерго» - Аляксанда Бубена (ім'я написано, так як воно писалось у різноманітних документах спочатку Білоруської СРСР, а на разі Білорусїї, ще одного Аляксанда Лукашенко).

Так, Вікторія Кучмій прямо ставить питання до «Прикарпаттяобленерго» - «… ви там у себе маєте маєте розуміння робочого дня, коли сформовуєте графіки вимкнення??!???...»

Також пані Вікторія ставить до тієї енергетичної компанії, яка роками перетворювалась у невідомо що, але не у покращення виконання покладених на неї функцій питання – «1. Хто буде відповідати, якщо генератор перегріється та вибухне та 2. Якщо не вмикати генератор, хто компенсує зіпсовані продукти?»

барабан 1 1

Як бачимо, ніхто пані Вікторії яка працює у сфері харчування в обласному центрі східної Галичини з того «Прикарпаттяобленерго» навіть не відповів.

Ця обставини чи не найкращим чином свідчить про реальну суть більшості керівників тієї енергетичної компанії, які вже давно перетворили її у власний бізнес, роками грабуючи громаду краю, і заохочуючи свої хворобливі мрії.

Яскравим прикладом цьому може слугувати робота такої собі справжньої ригалівки на міському озері (на місці колишньої ригалівки часів СРСР - «На хвилі»), яка належить ТОВ «Бубен ресто фемілі», і яка від міської влади отримала черговий дозвіл на розташування літнього майданчику площею 63.0 м2, на вул. Г. Мазепи, поруч із будинком 126А (територія міського озера), з 01. 06. 2024р. по 1.11.2024р .

Саме цікаве, що дія дозволу співпала із датою перебування керівника ПАТ «Прикарпаттяобленерго» із іншими керівниками тієї організації. у Лондоні, куди вони поїхали поспостерігати фінал Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24, між мадридським «Реалом» та «Боруссією» із Дортмунду.

При цьому варто відзначити, що такі преференціє від міського голови Р. Марцінківа, те дивне ТОВ отримує системо, починаючи із часу свого створення у 2021 році, коли почало системно отримувати подібні дозволи, після зустрічей Р. Марцінківа та різноманітних друзів Аляксанда Бубена, разом з ним, із кола Віктора Медведчука та антиукраїнського ОПЗЖ, які системно відбувались у кабінеті міського голови Івано-Франківська.

Про ці факти відомі, оскільки саме після них Р. Марцінків постійно у соціальних мережах вихвалявся, що знайшов спонсора для своєї сумнівної та кримінального громадської організації МФК «Прикарпаття», у розмірі 4 млн. грн. щорічно.

І так, ТОВ із дивною назвою, що включає у себе назву прізвища Аляксанда Бубена – «Бубен ресто фемілі» (ЄДРПОУ  44318722) , згідно публічних даних Yoy Control, було зареєстроване у липні 2001 року.

Засновниками того дивного ТОВ стали. Ілля Бубен та Аляксандр Бубен.

Розмір статутного капіталу юридичної особи складає 40 000,00. грн.

Юридична особа "Бубен Ресто Фемілі " зареєстрована за юридичною адресою Україна, місто Івано-Франківськ, вул. Стрільців Січових 78Е, у будинку новобудови, де знаходиться ще один подібний заклад харчування бізнесу Бубена.

Мабуть їм було мало її, і вони на відстані понад 3 км, від неї, завдяки корупційним діянням міського голови ще відкрили літній майданчик на міському озері.

Саме цікаве те, що у час перших системних відключень електроенергії, восени 2022 року, ці два заклади від енергоспоживання не відключались, як це мало місце з усіма іншими подібними об'єктами.

Питання чому? Відповіді навіть не варто зазначати.

Бізнес як самого Бубена, так і його сімейки, під час кровопролитної війни в Україні, яка останні роки мешкає в одній із країн Євроунії, де вони придбали собі нерухомість, покинувши свій так званий замок ( який за своїми розмахов набагато перевищує подібні будівлі родини Медведчука -Марченко,, у лісі, неподалік траси Богородчани – Надвірна, під’їзд до якого викладений справжньою кам’яною бруківкою, а не неякісною тротуарною плиткою, якою іх товариш Руслан Марцінків захаращує обласний центр східної Галичини.

Вже декілька днів, через так звану пошукову систему «ПАТ «Прикарпаттяобленерго», ми намагаємося дізнатись, коли та у який час, за двома адресам в обласному центрі східної Галичини, а саме у двох так званих ригалівках Бубена вимикають світло, і до яких черг вимкнення вони   відносяться.

Як це не дивно, але та система системно видає, що за вказаними адресами – виключень не має.

Ми персонально, декілька разів, навідували до неї.

Але навколо тієї ригалівки, у сусідніх будинках було всюди виключено світло (крім міської лікарні на Гетьмана Мазепи), а вона «світилась», як новорічна ялинка.

барабан 1. 3

Не має проблем із збереженням продуктів харчування у тих двох закладах, які могли бути би внаслілок виключень світла.

Так, ті, що там зберігались тривалий час, використовуються у виді різних наїдків, як це мало місце на сабаші, який організував,у вівторок, Аляксандр Бубен, на «Промприлад. Інновація» - https://www.imp.if.ua/novyny/25594-komu-potribnyi-tsei-sohodnishnii-sabash-iz-tiiei-nikchemnoiu-ta-kumednoiu-komandoiu.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3M64w9Qmhw-DNkuJES_49qXgmFBtTnMyNdlLZsx0T6PjzXHpS1o6dFwkg_aem_EiLLN0rKv5l_C2-iI70vkQ .

Під час якого він розповідав, нагнаним на те збіговисько особам із різноманітних своїх структур, про перший професіональний футбольний клуб, який він збирається відроджувати, будучи повним неуком у місцевому футболі, навіть не віддаючи, що перший професіональний клуб в обласному центрі східної Галичини був створений у 1989 році, у той час, коли він мабуть із своїми батьками збирав колорадських жуків, на картоплі полів БРСР.

В краян світла не має, щодня знищується різноманітна їх побутова техніка, внаслідок системних та хаотичних вимкнень, а цей розповідає про футбол, закушуючи різноманітними бутербродами із своїх ригалівок.

Однозначно ні він ні його сумнівні структури, із вкдаденими назвами колишніх польських спортивних клубів та лого, жодним чином не потрібні як у цьому у місті, так і у цілій області, в тому числі у той час, коли в Україні триває кровопролитна війна, і щодня гинуть мирні жителі та її захисники.

Дивує у цій ситуації повна бездіяльність як обласної, так і міської влади на ось такі ганебні та численні явища, що мають системне місце на теренах Івано-Франківщини, зі сторони так званого «головного енергетика» краю, якого свого часу прислав Г. Суркіс в обласний центр східної Галичини, бо той, як виявляється вдало женився.

барабан 1 2

Дивує так бездіяльність не тільки колектив нашої редакції, але й небайдужих городян, які би хотіли також отримати відповіді на нагальні проблеми.

Володимир Омом.

Новини Прикарпаття

СБУ озвучила, скільки військових кораблів ворога уразила за допомогою дронів Sea Baby

08 жовтня 2024
СБУ озвучила, скільки військових кораблів ворога  уразила за допомогою дронів Sea Baby

Служба безпеки України за допомогою морських дронів успішно...

Шмигаль розповів, скільки краденого зерна вивезли окупанти через порт Маріуполя

08 жовтня 2024
Шмигаль розповів, скільки краденого зерна вивезли окупанти через порт Маріуполя

Кацапня  за 2024 рік вивезла через порт окупованого...

Українець стане наймолодшим кардиналом у світі

08 жовтня 2024
Українець стане наймолодшим кардиналом у світі

Папа Франциск обрав 21 нового кардинала, серед яких...

Журналісти виявили партію майже 11 тисяч банок м’ясних консервів, де майже немає м’яса

08 жовтня 2024
Журналісти виявили партію майже 11 тисяч банок м’ясних консервів, де майже немає м’яса

Журналісти NGL.media виявили факт постачання неякісних м’ясних консервів...

Гороскоп на 8 жовтня 2024 року — що обіцяють астрологи

08 жовтня 2024
Гороскоп на 8 жовтня 2024 року — що обіцяють астрологи

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.