Незалежні медіа Прикарпаття

Кому потрібний цей сьогоднішній сабаш, із тієї нікчемною та кумедною командою?

авто 2 1
Сьогодні, в обласному центрі східної Галичини, відбувся справжній  сабаш, так  звана презентація футбольної команди із поцупленою назвою  як у  колишнього  польського спортивного клубу, який  існував у Станіславові  із 1908 ро1939 роки , так і в    назву у  команди у  ГО  ФК «Ревера», яка  існує  у місті із 2011 року.
 
Цього мабуть стало мало, вирішили  поцупили ще й  емблему (лого)  в однієї із аматорських футбольних команд Полтавщини, яку цинічно видають за свою.
 
Про факти  цинічних   крадіжок  назви та лого , які так притаманні певним особам , творцям кумедної футбольної структур, яка  роками плентаються на дні усіх турнірних таблиць де би вони не грали,    Незалежні медіа Прикарпаття вже  висвітлювали - https://www.imp.if.ua/novyny/25267-ne-tilky-iz-vkradenoiu-nazvoiu-ta-emblemoiu.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3KW8bRQqxpz6rdwPFkh_kClvo3HlaYjYx-5zBzPjTSwkWtEtghjzfRMCg_aem_sGMї
 
Але цього мабуть здалось мало, і в той час, коли в країні триває кровопролитна війна, певні особи вирішили,  вчергове  попіаритись,  після свого повернення  із Європи,  де перебували тривалий час, і не відомо чим реально там  займались, у перерві між відвідуванням футбольних матчів у Лондоні (фінал Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24) та у Німеччині ( чемпіонат Європи).
 
Не буде жодною  дивиною, якщо незабаром підтвердиться версія щодо їх  особисто причетності до підготовки  до втечі з України,  на підставі численних  підроблених документів, одного із бенефіціарів ПАТ «Прикарпаттяобленерго», який вже перебуває  в Австрії, там де більшість свого часу проводили керівники того ж таки ПАТ «Прикарпаттяобленерго»,  на початку літа 2024 року, відвідуючи у перерві  футбольні баталії на теренах Старого континенту.
 
Цим питання нехай займаються відповідні правоохоронні органи в межах свої повноважень, ми зупинимось на  тому справжньому сабаші, який назвали – «Ревера 1908. Нова ера першого футбольного клубу в історії міста», який відбувся  на   «Промприлад. Реновація».
 
Однозначно, те сумнівне утворення, яке спочатку вкрало назву в СДЮСШОР «Прикарпаття», назвавшись –  ФАП («Футбольна академія Прикарпаття», за пошуком в одній із пошукових систем видає фельшерсько-акушерський пункт), жодного відношення до колишніх футбольних команд  у місті двох Бистриць не мало, і не має.
 
Це  стосується,  як  футбольної команди «Ревера», яка була невід'ємною частиною польського спортивного клубу у місті Станіславів,  так і  команди «Прикарпаття», яка проіснувала до 2003 року, зникнувши з футбольної мапи України, в той саме час, коли у місті з'явився Олександр Бубен, який спочатку навідріз відмовився допомагати  тій футбольній команді, що ніколи не дозволяв собі робити його попередник,  створивши  на противагу своє  ГО НФК  «Ураган», корупційну структуру, яка за своєю суттю можливо навіть перевершує марцінківську сумнівну та кримінальну громадську організацію   МФК «Прикарпаття»
 
У наступному він  особисто приклався ще  до знищення іншої футбольної команди  у місті «Спартак» (президент С. Чмихалов), не виконуючи взятих на себе зобов'язань, які  підписував у присутності тодішнього голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишивнюка .
 
Також були   спроби у тому ж таки  футболі та пляжному футболі, але їх результати  стали логічним  завершення  кінця усього до чого береться О. Бубен.
 
авто 2 2
 
Так футбольна команда «Ураган-ПНУ» проіснувала лише рік,  розпочавши традицію плентання на останніх місцях у  турнірних таблицях  турнірів , у  яких вона брала (чемпіонат України серед студентських команд). 
 
Така сама доля спіткала і іншу команду  пляжного футболу, що носила назву також «Ураган».
 
І ось нове дивне створіння, якою  під виглядом якогось там чергового відродження, коли команду із такою назвою вже відродили в 2011 році в обласному центрі східної Галичини,  а насправді черговою аферою,  намагаються ошукувати громаду краю,  особи не тільки  із  дуже сумнівною репутацією,  але й   походженням   сумнівних  коштів у них  у розмірі 13-14 мільйонів гривень, у перший рік її існування, які вони планують витратити  та ту дивну структуру.
 
Світлини із соціальних мереж
 
Володимир Омом
 
 

Новини Прикарпаття

На Франківщині досліджують поселення раннього періоду Трипільської культури

07 жовтня 2024
На Франківщині досліджують поселення раннього періоду Трипільської культури

У селі Залуква Галицької громади, що на Івано-Франківщині,...

Історія вчителя з Франківська, який чекає з війни сина, брата та племінників. ВІДЕО

07 жовтня 2024
Історія вчителя з Франківська, який чекає з війни сина, брата та племінників. ВІДЕО

Микола Прокопенко понад 30 років працює вчителем історії...

Змагалися 1750 учасників. В Івано-Франківську відбувся забіг "Frankivsk Half Marathon-2024". ВІДЕО

07 жовтня 2024
Змагалися 1750 учасників. В Івано-Франківську відбувся забіг "Frankivsk Half Marathon-2024". ВІДЕО

В Івано-Франківську 6 жовтня відбувся забіг "Frankivsk Half...

Провів майже дві доби в лісі. На Івано-Франківщині рятувальники розшукали заблукалого грибника

07 жовтня 2024
Провів майже дві доби в лісі. На Івано-Франківщині рятувальники розшукали заблукалого грибника

На Івано-Франківщині рятувальники розшукали заблукалого грибника, який майже...

Реклама на сайті

                                                                                        

 

received 2121490914843969

 

 

output y3AQsn

 

 husky web

 

 

 

255521605 1473593313026520 3616651259533858166 n

 

 

 

 

Ми в соцмережах

facebook rss

Новини партнерів

Copyright 2016 - 2022. Незалежні медіа Прикарпаття. Інформаційний ресурс. Всі права застережено.